ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΚΤΑΚΤΟ- Φωτό-ντοκουμέντο από Μάνμπιτζ- Κούρδοι προς ΗΠΑ: «Μας πουλήσατε» – Συγχαρητήρια Τραμπ σε Ερντογάν

1 min read

Οργή επικρατεί στις τάξεις των Κούρδων για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ-Τουρκίας αλλά και τα συγχαρητήρια Τραμπ σε Ερντογάν για την βελτίωση των διμερών σχέσεων.

Oι Κούρδοι για ακόμη μια φορά ξεχνούν τα “όνειρα” που έκαναν βλέποντας τα τεθωρακισμένα τουρκικά Kirpi II και τα αμερικανικά MaxxPro MRAPs να εισέρχονται στην Μάνμπιτζ.

Οπως ανέφερε νωρίτερα το οι ΗΠΑ επίσημα ανακοίνωσαν επίσημα την έναρξη κοινών αμερικανο-τουρκικών επιχειρήσεων στην Μάνμπιτζ με τις πρώτες φωτογραφίες – ντοκουμέντο να δημοσιεύονται.

Αμεσως οι Κούρδοι και υπό το βάρος των τουρκικών επιθέσεων που δέχονται σε όλη τη βορειοδυτική Συρία, ανατολικά του Ευφράτη, Κομπάνι και πλέον Μάνμπτιζ, σταματούν τις κοινές επιχειρήσεις με τους Αμερικανούς κατά του ISIS  ενώ αποστέλλουν δυνάμεις στις κουρδικές περιοχές που δέχονται τα τουρκικά πυρά.

Η οργή των Κούρδων είναι μεγάλη για την εξέλιξη καθώς φαίνεται ότι η Τουρκία στην περιοχή παίρνει ότι ζητήσει, τόσο σε Ινλίμπ από Ρωσία, όσο και από ΗΠΑ σε Μάνμπιτζ και πλέον προχωρά ακάθεκτη. Μέχρι στιγμής η τουρκική πολιτική αποδίδει καρπούς.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.