ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μυστήριο με τουρκικό πλοίο «φάντασμα» στα ανοιχτά της Πρέβεζας

1 min read

Μια περίεργη υπόθεση, με ένα τουρκικό πλοίο το οποίο βρέθηκε σήμερα (9/12) εγκαταλειμμένο στα ανοικτά της Πρέβεζας, διερευνούν οι αρμόδιες Αρχές.

  • Το πλοίο με την ονομασία «Ece Balikcilk» προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή της Δροσιάς και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα prevezabest.blogspot.com, φαίνεται πως έχει εγκαταλειφθεί από το πλήρωμα.

Στο πλοίο, κατόπιν συνεννόησης με την οικεία Λιμενική Αρχή, πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση από καταδυτικό συνεργείο ενώ κάθε πιθανότητα είναι ανοιχτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου Μέσου (που αναφέρει ότι δεν έχουν διασταυρωθεί), γίνεται λόγος για πιθανή διακίνηση παράνομων μεταναστών χωρ΄ςι να μπορεί να αποκλειστεί καμία άλλη θεωρία που άπτεται ακόμα και της εθνικής ασφάλειας.

Και αυτό γιατί είναι ιδιαίτερα περίεργο ένα τουρκικό αλιευτικό (όπως αναφέρθηκε) να είχε απλά στόχο να διαπλεύσει το Αιγαίο και να κάνει τον περίπλου της Πελοποννήσου απλά και μόνο για να διακινήσει παράνομους μετανάστες.

Να σημειώσουμε ότι η αυτός ο περίπλους σημαίνει ότι πέρασε μια ανάσα από την Ανδραβίδα και το Άκτιο, δύο από τις κύριες αεροπορικές βάσεις μας. 

Να σημειώσουμε ότι η τουρκική πλευρά χρησιμοποιεί συνεχώς αλιευτικά πλοία ως κάλυψη για άντληση πληροφοριών, ενώ οι πάντα έντονα σημειολογικοί Τούρκοι ίσως επέλεξαν την Πρέβεζα για να δείξουν ότι “νίκησαν” σε ανάμνηση της οθωμανικής νίκης στην αντίστοιχη ναυμαχία κατά των δυτικών δυνάμεων το 1538.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.