ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας πίσω από το κλείσιμο του αμερικανικού αστεροσκοπείου

1 min read

Το κλείσιμο 11 ημερών του ηλιακού αστεροσκοπείου Sunspot Solar Observatory στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ από το FBI σχετιζόταν με έρευνα που διεξήγαγαν οι Αρχές για έναν καθαριστή, ο οποίος ήταν ύποπτος για παιδική πορνογραφία.

Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να χρησιμοποιούσε το ασύρματο δίκτυο Ίντερνετ του αστεροσκοπείου για να στέλνει και να λαμβάνει υλικό παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με έγγραφα του FBI.

Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε ότι έτσι διαψεύδονται οι συνωμοσιολογοι που υποστήριζαν ότι το κλείσιμο συνδέεται με την ανακάλυψη εξωγήινω, δεδομένου ότι η διάσημη για τους «ουφολόγους» πόλη Ρόσγουελ (όπου υποτίθεται είχαν βρεθεί το 1947 τα συντρίμμια UFO και πτώματα εξωγήινων), καθώς και δύο αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις βρίσκονται σε σχετικά κοντινή απόσταση.

Το FBI αποφάσισε να κλείσει και να εκκενώσει το αστεροσκοπείο φοβούμενο ότι ο ύποπτος θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για το υπόλοιπο προσωπικό. Αν και το αστεροσκοπείο άνοιξε εκ νέου τη Δευτέρα, προς το παρόν τουλάχιστον ο ύποπτος ούτε έχει συλληφθεί, ούτε του έχει απαγγελθεί επίσημη κατηγορία, καθώς η υπόθεση βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση