ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Απριλίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χριστοδουλοπούλου Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα συμμετάσχω στις εκλογές

1 min read

ην απόφασή της να μην συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, μετά από το θέμα που δημιουργήθηκε από τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κ. Χριστοδουλοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση και τους συντρόφους της που, όπως είπε, τους στεναχώρησε και ανακοίνωσε την απόφασή της να μην συμμετάσχει στις εκλογές.

«Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να εξηγηθώ και να εξηγήσω, παρόλα αυτά δεν θα το κάνω. Θέλω μόνο να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δίνετε για να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στεναχώρησα. Δυστυχώς δεν μπορώ να επανορθώσω με διαφορετικό τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ: να μη συμμετέχω ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές» είπε η κ. Χριστοδουλοπούλου, αναφέροντας παράλληλα πως θα εκδώσει αναλυτική ανακοίνωση. 

«Αξιοποιήθηκαν γνωριμίες» 

Οι δηλώσεις της κ. Χριστοδουλοπούλου, η οποία παραδέχτηκε πως η κόρη της μετατάχθηκε στη Βουλή εξαιτίας των διασυνδέσεών της, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε εκπομπή του Alpha και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, η αντιπρόεδρος της Βουλής είπε:

«Με την έννοια που το λέμε ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή, ώστε στη συνέχεια να μεταταχτεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν γνωριμίες, διασυνδέσεις κ.τλ. Δεν το συζητάμε αυτό και ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή βγήκε και φώναζε “έλα εδώ”… τα προσόντα (σ.σ. της κόρης της) τα έχουν και άλλοι άνθρωποι, αυτή εργαζόταν».

Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής πρόσθεσε ότι η κόρη της υπηρετούσε στα Ελληνικά Ταχυδρομεία από το 2004, όπου και δούλεψε στην επαρχία, αλλά ανέβηκε γρήγορα στην ιεραρχία που δεν μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντά της βάσει προσόντων.

«Της είπαν να γίνει διευθύντρια υποκαταστήματος, αλλά δεν ήθελε», διευκρίνισε στην απάντησή της η κυρία Χριστοδουλοπούλου και έτσι επέλεξε τη Βουλή των Ελλήνων.

Όπως είπε, αρχικά υπέβαλε αίτηση απόσπασης και στη συνέχεια μετάταξης, κάνοντας χρήση της σχετικής νομοθεσίας.

Τέλος, η κ. Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ότι η κόρη της δεν επιβαρύνει το Δημόσιο, αφού ήδη εργαζόταν σε αυτό και πριν τη μετάταξή της στη Βουλή.Διαβάστε επίσης

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.