ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χωρίς Καρέρα στην Ουκρανία η ΑΕΚ

1 min read

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στα Σπάτα, εκεί όπου θα αναχωρήσει με τα δυο πούλμαν (ομάδα και συνοδοί) για το αεροδρόμιο για να πετάξει στις 10:00 για Ζαπορίζια.

ΠΗΓΗ: filathlos

Ωστόσο, προέκυψε ένα σημαντικό θέμα για την Ένωση, καθώς στον αγώνα με την Ζόρια δεν θα έχει τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της. Κι αυτό διότι ο Ιταλός κόουτς το βράδυ της Τρίτης (03/11) εμφάνισε αδιαθεσία με πυρετό και ενημέρωσε τον γιατρό.

Σήμερα (04/11) το πρωί ο Καρέρα ξύπνησε με πυρετό και για προληπτικούς λόγους θα μείνει στην Αθήνα για τις απαραίτητες εξετάσεις, αφού και απλή ίωση να είναι που είναι και το πιθανότερο η ΑΕΚ δεν θέλησε να πάρει το ρίσκο. Ετσι, θα παραμείνει σπίτι του και μάλιστα σήμερα θα τον επισκεφτεί νοσηλευτής από το κέντρο με το οποίο συνεργάζεται η ομάδα, για να κάνει εκ νέου τεστ.

Σε κάθε περίπτωση και με νέο αρνητικό τεστ που είναι και το πιθανότερο δεν θα μπορούσε να ταξιδεύσει με πυρετό λόγω των συνθηκών.

Στον αυριανό αγώνα με την Ζόρια (05/11) στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο στενός συνεργάτης του Καρέρα, Τζιανλούκα Κολονέλο.

Το πλάνο του Ιταλού

Σε… τελικό έχει μετατραπεί για την ΑΕΚ η αυριανή αναμέτρηση με τη Ζόρια στην Ουκρανία για την 3η αγωνιστική του Europa League, ύστερα από τις ήττες με Μπράγκα και Λέστερ.

Η «Ένωση» μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Μάσιμο Καρέρα έχει κάνει κάποιες σκέψεις όσον αφορά το παιχνίδι με τους Ουκρανούς, ώστε η ομάδα του να πάρει το πρώτο «τρίποντο» στον όμιλο.

Όλα δείχνουν ότι ο Ιταλός τεχνικός θα προχωρήσει στην αλλαγή του σχηματισμού και στην επιστροφή της τριάδας στο κέντρο της άμυνας. 

Ο Καρέρα συμπεριέλαβε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην αποστολή για Ουκρανία και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει μαζί με τους Σβάρνα και Νεντελτσεάρου μπροστά από τον Τσιντώτα την Πέμπτη.

Στα δύο άκρα αναμένεται να αγωνιστούν Βασιλαντωνόπουλος και Ινσούα, οι Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς θα είναι οι αμυντικοί χαφ, ο Μάνταλος θα παίξει δεκάρι και από εκεί και πέρα οι Τάνκοβιτς, Λιβάγια και Ολιβέιρα διεκδικούν τις δύο υπόλοιπες θέσεις

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.