ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

2 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χίος Άγριες αποδοκιμασίες πολιτών κατά του Ν. Μηταράκη για το μεταναστευτικό Εισέβαλλαν στο δημαρχείο σπάζοντας την πόρτα

1 min read

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Δημαρχείο της Χίου το βράδυ της Δευτέρας, όπου συνεδρίαζε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου με θέμα τις εξαγγελίες του υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή για δημιουργία δομής 4.000 ατόμων.

Ο υφυπουργός Εργασίας Νότης Μηταράκης αποδοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια της άφιξης του στο Δημαρχείο και όπως σημειώνει το politischios.gr μερίδα συγκεντρωμένων πέταξε μπουκάλια και καφέδες.

Δείτε το βίντεο

Η πραγματοποίηση γενικής απεργίας, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στα νησιά του βορείου Αιγαίου, συναποφασίστηκε σήμερα, σε τηλεδιάσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, προκειμένου οι νησιωτικές κοινωνίες να διαμαρτυρηθούν για την ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα.

Στη Λέσβο, σήμερα συνεδριάζει το Επιμελητήριο και αναμένεται η απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, ώστε να κλείσουν εκείνη τη μέρα και οι επιχειρήσεις.

Στις 22 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στα τρία νησιά.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, επιτροπή υπό τον περιφερειάρχη θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να υπάρξει διαβούλευση για το θέμα με τα αρμόδια υπουργεία

Δημοσίευση στα Social Media