ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χανιά Κόπηκε η διάβαση στον Κερίτη

1 min read

Η σφοδρή κακοκαιρία “Βικτώρια”  πλήττει τα Χανιά. Αποκομμένοι οι κάτοικοι στον Αλικιανό. Χρειάζεται προσοχή σε όλο το οδικό δίκτυο λόγω κατολισθήσεων.  Σε κυκλοφορία η Μπέλεϊ.

Με προβλήματα στην κυκλοφορία στα Χανιά, αλλά χωρίς να έχουν διαπιστωθεί, μέχρι στιγμής, ζημιές συνεχίζεται στα Χανιά το “κύμα” κακοκαιρίας “Βικτώρια, που έχει ξεσπάσει από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διαπιστωμένη ζημιά υπάρχει, στο γεγονός ότι η έντονη βροχόπτωση έχει αποκολλήσει την πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη γεγονός που έχει διακόψει πλήρως την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο.

Ως γνωστόν, στην πρόσφατη “θεομηνία” (στις αρχές του 2019) στα Χανιά, η ιστορική γέφυρα του Κερίτη είχε καταστραφεί και οι κάτοικοι του Αλικιανού είχαν κατασκευάσει μια πρόχειρη διάβαση για να διευκολύνει τη διέλευση τους από τον Αλικιανό προς τα Χανιά.

Επίσης, η γέφυρα Μπέλεϋ που τοποθετήθηκε σε κοντινή απόσταση είναι κλειστή, ωστόσο από λεπτό σε λεπτό θα ανοίξει για να διευκολύνει την κυκλοφορία των κατοίκων, όπως ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, ΠΑΜ – ΠΣΕΑ και Διαχείρισης Τεχνικών Μέσων, Τάσος Κουρουπάκης που βρίσκεται στο σημείο.

Να τονιστεί ότι πραγματοποιείται με πολλά προβλήματα η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο Σκινέ-Φουρνέ λόγω έργων, που έχουν ξεκινήσει προγραμματισμένα τις προηγούμενες ημέρες.

Στο οδικό δίκτυο Σκινέ-Σούγιας δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω των μικρών κατολισθήσεων

Λόγω κατολισθήσεων υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Νοτιοδυτική Κίσαμο και συγκεκριμένα σε Πλοκαμιανά, Σφηνάρι και Μελισσουργείο. Συνεργεία του Δήμου Κισάμου καθαρίζουν τους δρόμους ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων. Συνίσταται μεγάλη προσοχή και στα Εννιά Χωριά, λόγω των κατολισθήσεων αλλά και των φερτών υλικών που υπάρχουν στους δρόμους και τα οποία μεταφέρθηκαν από ξεχειλισμένα ρυάκια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.