ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χαμός στη Κω με τις οθόνες που προειδοποιούν για τσουνάμι!

1 min read

Η τοποθέτηση οθονών στη Κω που προειδοποιούν για τσουνάμι έχουν προκαλέσει  θύελλα αντιδράσεων από τους επιχειρηματίες που κάνουν λόγο για μία κίνηση που θα τρομάξει τους τουρίστες.

Ο Δήμαρχος της Κω Γιώργος Κυρίτσης σε δηλώσεις του στο Open αναφερόμενος στο πιλοτικό πρόγραμμα εγκατάστασης του συστήματος καταγραφής και προειδοποίησης τόνισε ότι όσοι αντιδρούν δεν μπορούν να αντιληφθούν πως οι υποδομές του νησιού πρέπει να είναι εφάμιλλες των ευρωπαϊκών χωρών και να μην θυμίζουν τριτοκοσμικές χώρες.

«Δεν έχει καμία σημασία το ύψος του τσουνάμι στις επιπτώσεις. Μπορεί να είναι μικρό με τεράστιες επιπτώσεις», δήλωσε από την πλευρά του ο καθηγητής σεισμολογίας Ευθύμιος Λέκκας και πρόσθεσε: «Είμαι ο συντάκτης της παγκόσμιας κλίμακας τσουνάμι. Στην Κω υπάρχει πιθανότητα να έχουμε τσουνάμι. Δεν έχει καμία σημασία το ύψος του τσουνάμι στις επιπτώσεις. Μπορεί να είναι μικρό με τεράστιες επιπτώσεις. Πρέπει να εκσυγχρονιστούμε ως κοινωνία, να αφήσουμε πίσω τα παλιά, την άποψη ότι κρύβουμε τα θέματα κάτω από το χαλί, γιατί αυτό στοιχίζει ζωές αν και έχω ενδοιασμό για αν έπρεπε να μπουν (σ.σ. οι πινακίδες) αυτή τη χρονική περίοδο».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.