Σα. Σεπ 26th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χαμός από την ανάρτηση… χάρτη ελληνίδας τραγουδίστριας: «Η Μακεδονία δεν είναι όλη δική μας»

1 min read

Σάλος έχει ξεσπάσει από την ανάρτηση της

Αντζυ Σαμίου στο facebook, με την οποία τάσσεται κατά του συλλαλητηρίου που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Η τραγουδίστρια ανέβασε έναν χάρτη, τον οποίο συνοδεύει με το σχόλιο: «Αυτή είναι η Μακεδονία για πάνω από 100 χρόνια, μετά τους Βαλκανικούς πολέμους … Δεν είναι όλη δική μας, επεκτείνεται και σε άλλες χώρες, τι να κάνουμε τώρα;».

Μέσα σε λίγη ώρα ακολούθησαν βροχή τα σχόλια επίθεσης από άλλους χρήστες.

«Κοπέλα μου! Δεν αρχίζεις να τραγουδάς και πάλι για το ευαίσθητο σημείο σου!», της έγραψαν κι εκείνη απάντησε: «Όποιο παρτάλι μιλάει άσχημα θα παίρνει φύλλο πορείας!».

Υπήρξαν, όμως, και που ξεπέρασαν τα όρια: «Μετά από αυτό το post, αυτοκτόνα»!

Μετά τις αντιδράσεις η Άντζυ Σαμίου έγραψε: «Με ευκαιρία το Μακεδονικό είναι καιρός να ξεσκαρτάρω από τα διάφορα κρυμμένα ούγκανα που βγήκαν απ τις σπηλιές τους κι άρχισαν τις επιθέσεις, με τον χυδαίο τρόπο που ακροδεξιού φασίστα που νομίζει πως είναι ο μόνος πατριώτης και που μισεί όποιον τολμά να μιλάει την αλήθεια χωρίς εθνικιστικές υστερίες! Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο όντως και αν μπορούσα να ψηφίσω σαφώς θα έλεγα ΟΧΙ στον όρο Μακεδονία.Κρίμα που αμαυρώθηκε από τους πατριδοκάπηλους ακροδεξιούς που εκμεταλλεύτηκαν την ευαισθησία του κόσμου και το οργάνωσαν με πολιτικές σκοπιμότητες. Όμως δεν αγνοώ , ούτε προτίθεμαι να κάνω την ανήξερη για να θεωρούμαι “πατριώτισσα” και να μαζεύω λάικ»!

Δείτε την ανάρτησή της:

http://www.usay.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.