ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βροχές και ηλιοφάνεια την Παρασκευή – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

1 min read

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής μέχρι και το μεσημέρι θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στις νοτιοανατολικές περιοχές των Κυκλάδων, οι οποίες θα επηρεάσουν και τα βόρεια παράλια της ανατολικής Κρήτης μέχρι και τις περιοχές της Κάσου και της Καρπάθου.

Ενώ στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας θα σημειωθούν μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια, από το βράδυ να πυκνώσουν αραιές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια της επικράτειας.

Βροχές αναμένονται στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα, ενώ στις περιοχές της δυτικής Πελοποννήσου μέχρι και τη δυτική Μακεδονία, την ορεινή Θεσσαλία και δυτικά της Στερεάς Ελλάδας και τα Επτάνησα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις.

Στην Αττική αναμένονται λίγες άραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, με τη θερμοκρασία να φτάνει από 2 έως 14ω βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί από 2 έως 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα γίνουν πυκνότερες κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν 2 με 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.