Πα. Οκτ 23rd, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βόμβα Δώνη: Αποχωρώ από τον Παναθηναϊκό αν δεν λυθούν κάποια εσωτερικά ζητήματα

1 min read

Ο Γιώργος Δώνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας την ενόχληση του για τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης.

Τα πάνω-κάτω στο κλίμα που είχε διαμορφωθεί στους πράσινους το τελευταίο διάστημα και το οποίο έδειχνε απολύτως ήρεμο, έφερε ο προπονητής.

Μιλώντας στη Nova, ο Δώνης εξέφρασε την αντίθεση του με τις πρακτικές στη μεταγραφή του Φραν Βέλεθ, έκανε λόγο για λάθη του παρελθόντος που δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος για να εγγυάται σταθερό χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές.

«Πρώτα απ’ όλα δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να σχολιάσω παίκτες άλλων ομάδων ειδικά στην Ελλάδα. Στην θέση του Βέλεθ έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Δεν είναι προτεραιότητα της ομάδας η θέση του στόπερ. Επειδή είμαι στη δεύτερη χρονιά στην ομάδα και δεν είμαι ένας επαγγελματίας που απλά δουλεύει στον Παναθηναϊκό, επειδή αγαπώ τον σύλλογο και ήταν όνειρο μου να γίνω προπονητής του θέλω να πω το εξής. Αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώνω τον κόσμο για κάποια συγκεκριμένα πράγματα», είπε αρχικά ο Δώνης και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό.

«Αυτά τα δύο χρόνια έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να μπει η ομάδα σε σωστό δρόμο και να κοιτάξει ψηλότερα. Όταν γίνονται λάθη στο παρελθόν πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνουμε. Όταν αυτό επαναλαμβάνεται όμως η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Σε όλες τις ομάδες οι προπονητής αποφασίζουν και χτίζουν ομάδα με τα δικά τους θέλω. Εγώ εκπαιδεύω τους παίκτες και δουλεύω για την βελτίωση τους. Δεν ακολουθώ επιλογές ούτε τις ιδέες των άλλων».

Ακολούθως, τόνισε πως «ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει απρόβλεπτες καταστάσεις αλλά να πηγαίνει με σταθερότητα στην εξέλιξη. Το τι θα γίνει στο μέλλον θα το δείξει ο χρόνος. Αυτό που λέω αφορά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και δεν αφορά ούτε τον Βέλεθ ούτε κανένα άλλο. Είναι η προσωπική μου τοποθέτηση και πρέπει να προστατεύω την ομάδα που πρέπει να χτίζεται με τα δικά μου θέλω! Αφορά την επικοινωνία με το διοικητικό κομμάτι! Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αλλά θα δούμε τι θα γίνει ως το τέλος της σεζόν».

Και αυτό που μπορεί να γίνει, είναι το να φύγει από τον Παναθηναϊκό, όταν ρωτήθηκε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Βαγιαννίδη.

«Διαφωνώ και στην συγκεκριμένη διαχείριση και δεν αφορά τον μικρό. Είναι χαρά μου να βλέπω νέους με προοπτική να εξελίσσονται. Όπως ο Γιώργος αλλά και άλλα παιδιά. Το καταλαβαίνω για τον Τύπο αλλά στο τρόπο διαχείρισης της ομάδας εγώ διαφωνώ. Δεν μπορεί μια ομάδα όπως ο ΠΑΟ να εγγυάται συμμετοχές σε νέους. Είναι αδιανόητο. Κάποιος πρέπει να προσπαθεί και να κερδίζει τις συμμετοχές του. Αλλιώς να υπογράφαμε συμβόλαια με εγγυημένες συμμετοχές. Αυτό δεν γίνεται σε καμία μεγάλη ομάδα στον κόσμο», είπε αρχικά και κατέληξε εκνευρισμένος.

«Αιτία του κακού είναι ο τρόπος λειτουργίας. Εγώ διαφωνώ. Έλλειψη σεβασμού ίσως και προς το πρόσωπο μου θα έλεγα. Εγώ πάντα μιλάω όπου κι αν είμαι με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Αυτό όμως αφορά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Θα φανεί. Εγώ ανοίγω το θέμα για να είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Πρέπει να προστατέψω τη δουλειά μου αλλά και την ομάδα. Δεν έχω πάρει οριστικές αποφάσεις απλά ήθελα ο κόσμος του ΠΑΟ να γνωρίζει ποια είναι τα δεδομένα».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.