ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
1 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο – σοκ: Αλλοδαπός επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα στη Βούλα

1 min read

Δημόσια καταγγελία στην σελίδα πολιτών στο Facebook Βούλα – Βάρη – Βουλιαγμένη κάνει ένας κάτοικος της περιοχής ο οποίος ανάρτησε βίντεο από την επίθεση ενός αλλοδαπού στην αδερφή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο στην ανάρτησή του, η αδερφή του περπατούσε στην οδό Αρκαδίου στη Βούλα το βράδυ όταν ξαφνικά δέχτηκε σχόλια σεξουαλικής παρενόχλησης από αλλοδαπό. Εκείνη άνοιξε την κάμερα του κινητού της για να τον καταγράψει όμως ο αλλοδαπός εξοργισμένος όρμησε κατά πάνω της και την έριξε στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με την καταγγελία του αδερφού της ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Στις 22:15 επί της Αρκαδίου 33 στη Βούλα επιτέθηκε στην αδελφή μου μελαμψός ύψους 1’60-1’65 μιλώντας αγγλικά και κάνοντας σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου πέρα απο την κακοποίηση. Την έριξε κάτω και εχει ξαναγίνει και σε άλλη κοπέλα. Λέει πως είναι όμορφες και ρωτάει για κινητό ή σχέση. Προσέξτε πάρα πολύ και αν τον δείτε καλέστε την αστυνομία και βγάλτε τον βίντεο. Εκλήθη η αστυνομία αλλα δε γνωρίζω αν τον έπιασαν. Στείλτε μου ινμποξ αν ξέρετε κάτι» αναφέρει ο αδερφός της.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.