ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο Ολόκληρο ουκρανικό Τάγμα παραδόθηκε στις ρωσικές δυνάμεις στο Ντονμπάς αλλά το Κίεβο στέλνει τρεις νέες Ταξιαρχίες με δυτικά όπλα

1 min read

Ολόκληρο ουκρανικό Τάγμα παραδόθηκε στις ρωσικές δυνάμεις στην πόλη Λίμαν, κι ενώ συνεχίζεται η δεύτερη φάση της ρωσικής επίθεσης στην περιοχή του Ντονμπάς.

Η παράδοση ήρθε όταν το ρωσικό Επιτελείο ενέπλεξε στις μάχες συστήματα πολλαπλών ρουκετών Uragan με τεράστια ισχύ πυρός (220 χλστ. διάμετρος το βλήμα).

Σε άλλο μέτωπο, συγκεκριμένα στο Novotroitsky του Ντόνμπας, οι Ουκρανοί αλεξιπτωτιστές της 25ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τις οχυρωμένες θέσεις που είχαν δημιουργήσει από το 2014 και πλέον έχουν καταληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις.

Να σημειώσουμε ότι πλέον οι Ρώσοι χρησιμοποιούν πιο σύγχρονες δυνάμεις: Η εικόνα ενός Τ-90M σε μία ανάπαυλα των μαχών είναι χαρακτηριστική:

Όμως οι Ουκρανοί και προ του κινδύνου κατάρρευσης του μετώπου στέλνουν νέες δυνάμεις εξοπλισμένες με αμερικανικό, βρετανικό και γερμανικό πολεμικό υλικό.

Τρεις Ταξιαρχίες Εδαφικής Άμυνας θα επιχειρηθεί να μεταφερθούν οδικώς και σιδηροδρομικώς στο Ντονμπάς από τα δυτικά, κυρίως

Οι Ρώσοι κατέλαβαν επίσης την πόλη Kurulka και η απόσταση που χωρίζει πλέον τον ρωσικό Στρατό από το Σλαβιάνσκ, όπου είχαν δοθεί μεγάλες μάχες το 2014 είναι κάτι λιγότερο από 25 χλμ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.