ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την απόπειρα δολοφονίας 32χρονου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας

1 min read

Στη σύλληψη 4 ατόμων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για την απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα πριν από δύο εβδομάδες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 να φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Στις εικόνες φαίνεται το θύμα να πέφτει δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, καθώς έχει δεχθεί πυροβολισμούς με τους δράστες να το βάζουν στα πόδια, την ίδια στιγμή που θαμώνες σε κοντινή καφετέρια παρακολουθούν έντρομοι την αιματηρή συμπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους. Ενώ μία μητέρα με το παιδί τρέχουν στο εσωτερικό του καταστήματος για να προστατευθούν.

Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών;

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν πως η επίθεση σε βάρος του 32χρονου ήταν ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών. Το θύμα που τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για επεισόδια σε αθλητικούς χώρους και σωματικές βλάβες και ναρκωτικά, ενώ αποφυλακίστηκε μόλις πριν από δύο μήνες.

Την Τρίτη οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις και συνέλαβαν 4 άτομα σε Μαρούσι, Γλυφάδα και Ζωγράφου. Όλοι τους αντιστάθηκαν με τον έναν, μάλιστα, να επιχειρεί να τραβήξει όπλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 και οι 4 είναι οργανωμένοι οπαδοί με ποινικό παρελθόν με τον έναν να έχει συλληφθεί το 2015 για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.