ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Video: Στους επτά ουρανούς η Λίβερπουλ! «Τσάκισε» την Σεβίλλη η Σπαρτάκ!

1 min read

Βίντεο: Στους επτά ουρανούς η Λίβερπουλ! «Τσάκισε» την Σεβίλλη η Σπαρτάκ!

Η Λίβερπουλ έκανε… περίπατο στην Σλοβενία και με το 7-0 επί της Μάριμπορ πήρε το πρώτο της τρίποντο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από επτά αναμετρήσεις χωρίς νίκη. Σπαρτάκ Μόσχας – Σεβίλλη 5-1 στην Ρωσία.


Με την επιθετική τριάδα των Φιρμίνο – Σαλάχ – Κουτίνο σε εξαιρετική κατάσταση, η Λίβερπουλ πραγματοποίησε μια καλή προπόνηση στην έδρα της Μάριμπορ, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο σκόραρε τέσσερις φορές (4′ Φιρμίνο, 13′ Κουτίνιο, 19′, 40′ Σαλάχ – ο πρώτος αγγλικός σύλλογος που καταφέρνει κάτι τέτοιο), «τιμωρώντας» όλες τις αδυναμίες της σλοβενικής άμυνας.

Στο 54ο λεπτό, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, με ανάποδη κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του συμπατριώτη του, Φιλίπε Κουτίνιο, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, για να έρθουν δύο ακόμη τέρματα από τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (86′) και τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (90′) για το τελικό 7-0, το οποίο είναι η ευρύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με το Ζίλινα-Μαρσέιγ (0-7) του 2010-11.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των «Κόκκινων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης έπειτα από επτά ανεπιτυχείς απόπειρες, από το 2-1 επί της βουλγαρικής Λουντογκόρετς τον Σεπτέμβριο του 2014, με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να φτάσει τους πέντε πόντους και να αναρριχηθεί με εντυπωσιακό τρόπο στην κορυφή της βαθμολογίας του 5ου ομίλου, μετά από τρεις αγωνιστικές.

Σπαρτάκ Μόσχας – Σεβίλλη 5-1

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Μόσχα ήταν μια πραγματική «μάχη», με την Σπαρτάκ να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Κουίνσι Πρόουμς έπειτα από αντεπίθεση στο 18′ και την Σεβίλλη να ισοφαρίζει, επίσης με κεφαλιά, από τον Σίμον Κίαερ δώδεκα λεπτά αργότερα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως μπήκε μόνο μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο της «Otkrytie Arena» και αυτή ήταν η γηπεδούχος, η οποία με ονειρώδη εμφάνιση και τέσσερα γκολ από τους Μελγκαρέχο (58′), Γκλουσάκοφ (67′) Λουίζ Αντριάνο (74′), Πρόουμς (90′) ισοπέδωσε τους Ανδαλουσιανούς και έφτασε με θριαμβευτικό τρόπο στο 5-1.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

Λίβερπουλ 5 (10-3)
Σπαρτάκ Μόσχας 5 (7-3)
Σεβίλλη 4 (6-7)
Μάριμπορ 0 (1-11)

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.