ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΝΟΘΕΙΑ

1 min read

Τον βγάζουν τρελό για να τον καθαιρέσουν και να τον εξευτελίσουν.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το CNN, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βγει «εκτός ελέγχου» καθώς δεν μπορεί να αποδεχτεί την ήττα τους στις εκλογές.

Ο ανταποκριτής του CNN στον Λευκό Οίκο, Τζιμ Ακόστα, αναφέρει πως πηγή του, που έχει καθημερινή επαφή με τον Τραμπ, του είπε πως ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει «ψυχολογικά τραύματα» από την ήττα του στις εκλογές και γενικότερα «τα έχει χαμένα».

«Μίλησα με άνθρωπο που μιλά συχνά με τον πρόεδρο και πιστεύει ότι ο πρόεδρος τα έχει χάσει εντελώς. Η φράση που χρησιμοποίησε ήταν πως: τα έχει χαμένα. Και πιστεύει πως έχει ψυχολογικά τραύματα από την ήττα του στις εκλογές και πως μόνο γι’ αυτό μιλάει όλη την ώρα. Δεν σκέφτεται τίποτε άλλο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του CNN.

Αυτή η ανταπόκριση του μονίμως εχθρικού CNN απέναντι στον Τραμπ, έρχεται λίγο μετά το φασιστικό αίτημα των Δημοκρατικών στον Πενς να επικαλεστεί την 25η τροπολογία και να καθαιρέσει τον Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον «ψυχικά άρρωστο» και «ανίκανο» να δεχτεί το εκλογικό αποτέλεσμα. Και η πληροφορία που μετέφερε η πηγή προσκείμενη στον Αμερικανό πρόεδρο, αναφέρει πως ο Τραμπ δεν έχει το μυαλό να συζητήσει για τίποτε άλλο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.