ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βασίλης Τόπαλος: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου

1 min read

Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βιργινία Σακελλαροπούλου ζήτησε από αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο την κατ’ απόλυτη προτεραιότητα διεξαγωγή έρευνας για τα αίτια θανάτου του 16χρονου πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου και την αναζήτηση ποινικών ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση.

Η προκαταρκτική εξέταση είχε ξεκινήσει μετά τον τραυματισμό του νεαρού πρωταθλητή και διενεργείται, μέσω ΓΑΔΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οδεύει προς την ολοκλήρωση της.

Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο του 16χρονου αθλητή πυγμαχίας για να επιστραφεί από την αστυνομία στον εισαγγελέα η δικογραφία.

O νεαρός πρωταθλητής Ευρώπης είχε τραυματιστεί στη διάρκεια προπόνησης το πρωί της Παρασκευής (16/12) σε γυμναστήριο στην Καλλιθέα.

Ο 16χρονος αθλητής ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε με αποτέλεσμα από την πτώση να χτυπήσει στο κεφάλι. Αμέσως οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε ότι ο προπονητής του γυμναστηρίου, από την πρώτη ώρα είναι δίπλα στην οικογένεια.

Η ανακοίνωση του Τζάνειου

Διευκρινίσεις για τη σοβαρότητα του χτυπήματος του 16χρονου πρωταθλητή Ευρώπης στην πυγμαχία έδωσε η διοίκηση του Τζάνειου νοσοκομείου.

Σε ανακοίνωση του Τζάνειου που υπογράφει ο αναπληρωτής διοικητής Στυλιανός Γερωνυμάκης, αναφέρονται τα εξής:

«Σχετικά με την πορεία νοσηλείας του ασθενούς Τ.Β

O ασθενής Τ.Β., διακομίσθηκε με το Ε.Κ.Α.Β. στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, την 16/12/2022 σε κωματώδη κατάσταση, μετά από αναφερόμενη πτώση. Διασωληνώθηκε και υπεβλήθη σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος ανέδειξε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Χειρουργήθηκε επειγόντως για αφαίρεση οξέος υποσκληριδίου αιματώματος και στη συνέχεια διακομίσθηκε διασωληνωμένος, ώρα 18:40μ.μ. στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου, σε βαριά κλινική κατάσταση και ετέθη άμεσα σε έντονη αποιδηματική αγωγή για τον έλεγχο του εκτεταμένου εγκεφαλικού οιδήματος. Παρά την εντατική φαρμακευτική αγωγή και την υποστήριξη όλων των ζωτικών του λειτουργιών, ο ασθενής δεν παρουσίασε κλινική και απεικονιστική βελτίωση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. Η κλινική του εικόνα και ο απεικονιστικός έλεγχος παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση και τελικώς ο ασθενής κατέληξε στις 02/01/2023 και ώρα 14:16 μμ».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.