ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Ιουνίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τραγωδία στα Μάλγαρα Σήμερα το τελευταίο αντίο στο 18 μηνών αγοράκι Νέες μαρτυρίες ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Θρήνος στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στο 18 μηνών αγοράκι που έχασε τη ζωή του όταν έπεσε στο φρεάτιο αποχέτευσης.

Κάτοικος της περιοχής, η οποία μένει απέναντι από το σπίτι όπου σημειώθηκε η τραγωδία, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι “είναι τραγική κατάσταση. Δεν υπάρχουν λόγια. Να μην τις ζήσει κανείς. Πρόκειται για μια οικογένεια καλή και αξιοπρεπέστατη, με τα παιδάκια και τα εγγονάκια τους που τα υπεραγαπούσαν. Αυτό που συνέβη ήταν μια κακιά στιγμή. Είχαν ανοίξει τον βόθρο για να έρθει ο καθαριστής αλλά το κακό έγινε στο… δευτερόλεπτο. Το κακό δεν αργεί να γίνει. Έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι”.

Άνδρας ο οποίος συμμετείχε στην έρευνα για τον εντοπισμό του παιδιού όταν το έψαχναν όλοι, είπε στον ANT1 ότι “βγήκα στη 1 μ.μ. προκειμένου να ψάξουμε το παιδί. Μετά ήρθε η Αστυνομία και έκανε και εκείνη έλεγχο. Στην αρχή νόμιζαν ότι κάποιος το απήγαγε. Τελικά πήγαν στην πίσω πλευρά του σπιτιού και είδαν μια καταπακτή στον βόθρο. Από ό,τι άκουσα από τον κόσμο, το φρεάτιο είχε πάνω σίδερα και συρματόπλεγμα. Μάλλον δεν… βαστούσε πολύ αυτό το συρματόπλεγμα και έπεσε το παιδί μέσα”.

Δημοσίευση στα Social Media