ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τραγωδία στα Τέμπη Νέες αποκαλύψεις Έκαναν αλκοτέστ στον σταθμάρχη σχεδόν πέντε ώρες μετά τη σύλληψη

1 min read

Αναλυτικά οι ώρες που κινήθηκαν οι διαδικασίες.

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και έχει προκαλέσει ένα τεράστιο κύμα οργής στην κοινωνία ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη μην υπάρξει συγκάλυψη της υπόθεσης.

Σίγουρα σε κάποιο βαθμό υπεύθυνος είναι ο 59χρονος σταθμάρχης Λάρισας, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, ωστόσο ο κατάλογος των εμπλεκομένων στο δυστύχημα διευρύνεται καθώς ήδη έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις στους δύο απογευματινούς σταθμάρχες οι οποίοι εξετάζεται αν έφυγαν νωρίτερα από τη βάρδια τους αλλά και στον επιθεωρητή του ΟΣΕ που ελέγχεται γιατί τοποθέτησε ένα άπειρο σταθμάρχη σε έναν τόσο νευραλγικό σταθμό για το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

Ωστόσο ερωτήματά ανακύπτουν και για την ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν και άλλες διαδικασίες καθώς φαίνεται πως υπήρχαν διορθώσεις με μπλάνκο στο βιβλίο παράδοσης – παραλαβής των σταθμαρχών, αλλά και καθυστέρηση στο πότε έγινε αλκοτέστ στον 59χρονο.

Έκαναν αλκοτέστ στον σταθμάρχη 4,5 ώρες μετά τη σύγκρουση

Σύμφωνα με το MEGA οι αστυνομικοί φέρεται πως έφτασαν στο σταθμαρχείο στις 23:55, ώρα που θεωρείται ως σύλληψη του 59χρονου αν και πρακτικά αυτό συνέβη ώρες αργότερα.

Ωστόσο η αστυνομία φαίνεται να έκανε αλκοτέστ στον σταθμάρχη και να βγήκε αρνητικό. Το αλκοτέστ όμως, έγινε μετά από 4,5 ώρες.

Συγκεκριμένα το πρώτο αλκοτέστ στον σταθμάρχη έγινε στις 4:21, η αιμοληψία στις 4:45 και η ουροληψία στις 4:57.

Από αυτό φαίνεται πως είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να φανεί το πόσο είχε πιει ο σταθμάρχης, καθώς μετά από τόσες ώρες έχει αλλοιωθεί το ποσοστό που βρίσκεται στο αίμα και στον οργανισμό κάθε ανθρώπου.

Ωστόσο στην ουροληψία και στην αιμοληψία θα υπήρχε ίχνος οπότε φαίνεται πως ο σταθμάρχης δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ το βράδυ της σύγκρουσης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.