Τους δρόμους παίρνουν και πάλι οι εκπαιδευτικοί

Newskamatero

Ημέρα κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή, καθώς η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος και η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης διοργανώνουν συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευτικοί της Αθήνας έχουν δώσει ραντεβού στις 13:00 στο υπουργείο Παιδείας και της Θεσσαλονίκης στις 12:00 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου, με κύριο αίτημα τους μαζικούς και μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών.

Ταυτόχρονα, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των εκπαιδευτικών έχει κηρυχθεί στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00 για την πρωινή βάρδια, από τις 14:00 έως τις 17:00 για την απογευματινή και από τις 18:00 έως τις 21:00 για την εσπερινή.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Διακοπή κυκλοφορίας στα Τέμπη λόγω εργασιών βραχοπροστασίας

Η διακοπή κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική Οδό θα διαρκέσει έως και το Σάββατο στις 14:00 Διεκόπη από τις 7:00 το πρωί η κυκλοφορία στην Κοιλάδα των Τεμπών, στην παλαιά Εθνική Οδό, λόγω εκτέλεσης εκτάκτων εργασιών συντήρησης των εγκαταστάσεων βραχοπροστασίας, σύμφωνα με ενημέρωση της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ». Η διακοπή θα διαρκέσει […]