ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
4 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τουρκία: Διπλασίασε οπαδούς το κίνημα “Tamam” κατά Ερντογάν σε μια μέρα…

1 min read

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Τούρκοι καταφέρθηκαν χθες εναντίον του προέδρου της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν an στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης με σύνθημα τη λέξη «Tamam» (Αρκετά!).

Οι πολίτες καταφέρθηκαν λατά του Ερντογάν παίρνοντας αφορμή από μια αποστροφή του Τούρκου προέδρου σε μια ομιλία του στο κοινοβούλιο: «’Εάν μια μέρα το έθνος μας πει «αρκετά», τότε θα αποχωρήσουμε», είχε τονίσει ο Ερντογάν.

 

 

Λίγο μετά την ομιλία, το «hashtag Tamam» σάρωσε το Twitter στην τουρκική γλώσσα, και στη συνέχεια έγινε παγκόσμιο θέμα. Δεν είναι όμως το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ερντογάν.

Ο ανώτατος αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κάλεσε σήμερα την Τουρκία να άρει αμέσως την παρατεταμένη κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τη διεξαγωγή αξιόπιστων εκλογών.

 

 

«Είναι δύσκολο να φανταστούμε πώς μπορούν να διεξαχθούν αξιόπιστες εκλογές σε ένα περιβάλλον όπου οι διαφορετικές απόψεις και η αμφισβήτηση του κυβερνώντος κόμματος τιμωρούνται τόσο αυστηρά», ανέφερε σε μια δήλωση ο Ζέιντ Ράαντ αλ Χουσέιν, Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.