ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
10 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το ναζιστικό τάγμα «AZOV» του ουκρανικού στρατού, δολοφόνησε τους Έλληνες της Μαριούπολης!

1 min read

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του news break.gr οι δράστες της δολοφονίας των Ελλήνων αμάχων σε χωριό κοντά στην Μαριούπολη, είναι το ναζιστικό τάγμα του ουκρανικού στρατού, «AZOV».

Πρόκειται για ένα αδιαμφισβήτητο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το οποίο πρέπει να αφυπνίσει την χώρα μας αλλά και την διεθνή κοινότητα. Οι δικαιολογίες περί «μεθυσμένων σε ταβέρνα» και επέμβασης του ουκρανικού στρατού, είναι μία άθλια προπαγάνδα!

Από πότε ο στρατός παρεμβαίνει για να αντιμετωπίσει «μεθυσμένους σε ταβέρνες»;

Το συγκεκριμένο τάγμα λοιπόν διενεργεί εδώ και κάποιες ημέρες παιδομάζωμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαριούπολης, με την κάλυψη δυτικών ΜΜΕ που τους παρουσιάζουν περίπου ως «ήρωες»

44B08CF6 E4F2 44B5 B1D5 288B65801BCE
Το προπαγανδιστικό πρωτοσέλιδο που παρουσιάζει τους Ουκρανούς νεοναζί ως εκπαιδευτές αμάχων

Το συγκεκριμένο μάλιστα θέμα προβλήθηκε και ως αφιέρωμα σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα. Όπως στο ABC και το euronews. Ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, αφού το συγκεκριμένο τάγμα αποτελεί συνέχεια των ουκρανών συνεργατών του Χίμλερ που διέπραξαν απίστευτες θηριωδίες και συμμετείχαν ενεργά στο Ολοκαύτωμα.

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο

Οι συγκεκριμένοι δολοφόνοι λοιπόν διεξήγαγαν υποχρεωτική στρατολόγηση στην περιοχή και οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτός είναι και ο λόγος της δολοφονίας των δύο Ελλήνων αμάχων και του σοβαρού τραυματισμού άλλων δύο που χαροπαλεύουν.

1CE3CADD 76A4 4044 AF99 0D9D1CF2658E
Ουκρανοί ναζί πίσω από την εκπαίδευση της γριάς που έγινε viral

Πλήθος επίσης πληροφοριών θέλουν τους Ουκρανούς ναζί να συνεργάζονται ανοιχτά με τους τούρκους και τους ισλαμιστές τρομοκράτες που έχουν μεταβεί στην περιοχή με σκοπό να διαπράξουν εγκλήματα κατά του τοπικού πληθυσμού.

Δείτε το βίντεο από την δολοφονία:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.