Το εμπάργκο της Ορεστιάδας στην Ανδριανούπολη μήπως να γίνει “εθνικό εμπάργκο” κατά της Τουρκίας;

Newskamatero

Οι κάτοικοι της Ορεστιάδας ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για εμπάργκο στην εμπορική αγορά της Ανδριανούπολης, η οποία κάθε Σαββατοκύριακο γέμιζε από Έλληνες που πήγαιναν λόγω χαμηλότερων τιμών. Άρθρα όπως αυτό του evros-news.gr ευαισθητοποίησαν τους πολίτες και όπως λένε οι πληροφορίες στην Ανδριανούπολη οι Τούρκοι …προσεύχονται υπέρ της απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών…

Ίσως να είναι καλό το τοπικό εμπάργκο να γίνει εθνικό! Τα οικονομικά συμφέροντα καλό είναι να πάνε στην άκρη. Διακυβεύονται πολλά περισσότερα.

Ίσως να πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά την ακύρωση όλων των τουριστικών πακέτων προς την Τουρκία. Ίσως να ακυρωθούν όποιες μαθητικές εκδρομές έχουν προγραμματιστεί στην Κωνσταντινούπολη. Κάποια ιδιωτικά εκπαιδευτήρια την προτιμούν.

Θα πουν κάποιοι πως μπορεί και η Τουρκία να απαντήσει με ακυρώσεις τουριστικών πακέτων προς την Ελλάδα. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που έχουμε το πρόβλημα στον τουρισμό και δεν θα μας λείψουν οι Τούρκοι νεόπλουτοι που τα τελευταία χρόνια έρχονται στα νησιά μας. Εκείνοι έχουν πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο.

Επειδή η αυριανή ημέρα δεν αναμένεται να ΄ναι καλή ίσως θα πρέπει να αναζητηθούν τρόποι αντίδρασεις πέραν των αυτονόητων διπλωματικών ενεργειών που πρέπει να γίνουν.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Ιταλικές εκλογές: Σάρωσε η δεξιά συμμαχία Μπερλουσκόνι και Λέγκας - Πρώτο κόμμα το αντιευρωπαϊκό Κίνημα 5 Αστέρων

Η συμμαχία κεντροδεξιάς-δεξιάς αναδείχθηκε στην πρώτη θέση στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή στην Ιταλία, αλλά χωρίς να εξασφαλίζει απόλυτη πλειοψηφία, ενώ το αντιευρωπαϊκό Κίνημα Πέντε Αστέρων αναδείχθηκε πρώτο κόμμα.  Κατά μια δημοσκόπηση εξόδου από τις κάλπες η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της δημόσιας τηλεόρασης RAI, τα τέσσερα κόμματα της […]