ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τίτλοι τέλους για την Beat – Επηρεάζονται 170 εργαζόμενοι στην Ελλάδα – Η ανακοίνωση στους οδηγούς ταξί από τον CEO A. Pennington

1 min read

Τίτλοι τέλους μπαίνουν επίσημα στην λειτουργία της εφαρμογής Beat, της εφαρμογής μετακίνησης του ομίλου Freenow στην Λατινική Αμερική, η οποία αποφάσισε επίσης να απολύσει μέσω εθελούσιας εξόδου, όσους από τους 170 εργαζόμενους στην Ελλάδα δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να απορροφηθούν.
Τις εξελίξεις δρομολόγησε η Free Now μαζί με τους μετόχους της BMW Group και Mercedes-Benz Mobility.
Η επωνυμία Beat είχε ταυτιστεί στην Ελλάδα με το app μετακίνησης που είχε ιδρύσει ο Νίκος Δρανδάκης.

Το μήνυμα που έλαβαν οι οδηγοί

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας ενημερώθηκαν σήμερα 8/11 το απόγευμα από τον CEO A.Pennington.
Αντίστοιχα οι οδηγοί της FREE NOW στην Ελλάδα έλαβαν το ακόλουθο μήνυμα πως οι αλλαγές δεν επηρεάζουν την ελληνική αγορά:
«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Η FREE NOW επενδύει στην Ευρώπη, αποχωρεί από τη Λατινική Αμερική
Αγαπητέ συνεργάτη,
Θα θέλαμε να γνωρίζεις πως η FREE NOW και οι μέτοχοί της αποφάσισαν να διακόψουν τις δραστηριότητες τους μέσω της ΒΕΑΤ στη Λατινική Αμερική, ώστε να ενισχύσουν την επένδυσή τους στην Ευρώπη, όπου το FREE NOW App φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο Super App Μετακινήσεων.
Αυτή η εξέλιξη δεν επηρεάζει τη λειτουργία μας και την ελληνική ομάδα, η οποία, όπως γνωρίζεις, ως μέρος της FREE NOW αυτονομήθηκε ήδη από το 2019, ενώ από το 2020 επιχειρεί ως ξεχωριστή εταιρική οντότητα (FREE NOW Hellas). H FREE NOW με τη νέα της εφαρμογή συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα, όπου χάρη και στη δική σου συμβολή προσφέρει σήμερα το καλύτερο ιστορικά επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.»

Αλλαγή σελίδας

Υπενυθμίζεται ότι η δημοφιλής εφαρμογή Beat προχώρησε σε αλλαγή του brand, και μετανομάστηκε τον Οκτώβριο σε FREE NOW.
Έτσι προχωρά σε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της.
Πλέον, όσοι διαθέτουν την εφαρμογή θα μπορούν να εξυπηρετούνται σε 10 χώρες και σε 150 πόλεις όπου έχει παρουσία το FREE NOW.
«Σήμερα το Βeat αλλάζει , αλλάζει όνομα ,αλλάζει πλατφόρμα ,αλλάζει και φιλοσοφία το Beat γίνεται Free Now» λέει η General Manager της Free Now, Άσπα Τοπαλίδου.
H δημοφιλής εφαρμογή εύρεσης ταξί αλλάζει ολοκληρωτικά! Γίνεται FREE NOW…. Η εταιρεία ανακοίνωσε την αναλλαγή με μια εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο.
«Η νέα μας εμπορική μάρκα φιλοδοξεί να τα κάνει όλα λίγο πιο εύκολα πιο γρήγορα ,πιο βολικά για τους χρήστες μας και τελικά να προσφέρει μια μετακίνηση που απελευθερώνει» εξηγεί η Head of Marketing & Communications της Free Now, Μαρία Μουζακίτη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.