ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θρίλερ στην Ηλιούπολη: Ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου μητέρας και γιου – Τι εκτιμούν οι Αρχές

1 min read

Νεκροί εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης μία γυναίκα περίπου 63 ετών με τον γιο περίπου 35 ετών στο διαμέρισμά τους επί της οδού Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 10.30 το βράδυ τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών βρέθηκαν μπροστά σε ένα άγριο έγκλημα.

Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από ένα διαμέρισμα, συγκεκριμένα από μία μονοκατοικία στην οδό Θερμοπυλών.

Οι άνδρες, με την βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την εξωτερική πόρτα, και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα. Συγκεκριμένα μια γυναίκα περίπου 63 ετών και ο γιος της 36 ετών βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι.

Η γυναίκα έφερε τραύματα την κροταφική χώρα και καθόταν σε πολυθρόνα ενώ ο γιος έφερε τραύματα από καραμπίνα στο κεφάλι στο κρεβάτι της μητέρας και γυμνός.

Στην αρχή υπήρξαν υποψίες για δολοφονία.

Σιγά σιγά οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία.

Ο γιος φέρεται να σκότωσε την μητέρα του και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε με μία διαφορά από 15-16 ώρες έως και δυο 24ωρα.

Η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας για τους εξής λόγους: η πόρτα της κουζίνας που ήταν ανοιχτή ήταν ξεκλείδωτη και όχι παραβιασμένη. Επίσης δεν έλειπαν χρήματα και δεν είχαν κλαπεί τιμαλφή από το σπίτι.

Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία.

Αναφορικά με το όπλο που βρέθηκε μακριά από τον πιθανό δράστη, εκτιμάται πως ο 365χρονος πυροβόλησε την μητέρα του, στην συνέχεια πήγε σε ένα άλλο δωμάτιο αυτοπυροβολήθηκε, αλλά σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το τραύμα του είναι στο μάγουλο.

Άρα από τον τραυματισμό έως τον θάνατο, πέρασαν κάποιες ώρες και είχε την δυνατότητα να πάει από το σαλόνι στο κρεβάτι και εκεί να ξεψυχήσει.

Ωστόσο ερωτήματα εγείρουν ερωτήματα για την στάση των συγγενών των θυμάτων.

Οι γείτονες επεσήμαναν πως είχαν να δουν από την προηγουμένη Πέμπτη την μητέρα και το γιο της, ωστόσο απέδωσαν την απουσία τους σε τυχαίο γεγονός.

Ηλιούπολη: 36χρονος φέρεται να σκότωσε με καραμπίνα την μητέρα του και να αυτοκτόνησε

Οι γείτονες αναφέρουν πως ο άνδρας ήταν ένας «κλειστός» χαρακτήρας, ενώ κάθε μέρα πήγαινε σε ένα φαρμακείο ζυγιζόταν και στην συνέχεια έφευγε.

Την τελευταία περίοδο φαίνεται πως υπήρχαν καυγάδες μεταξύ του γιου και της μητέρας ενώ αναμένεται γη ιατροδικαστική έκθεση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.