ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο ηθοποιός, Χρήστος Ζορμπάς

1 min read

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 χρόνων άφησε ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, κόσμο.

Ο ηθοποιός «έσβησε» σήμερα και τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή, η σύζυγος του και η κόρη του μέσω των προφίλ τους στο facebook.

«Έφυγε σήμερα, τόσο ξαφνικά, ο Χρήστος Ζορμπάς, Καλό ταξίδι αγαπημένε μας!!» έγραψε η κόρη του Σόνια Ζορμπά η οποία ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα της.

«Μαύρο» όμως έριξε στο προφίλ της και η σύζυγος του Χρήστου Ζορμπά, επίσης ηθοποιός, Κική Διόγου.

Ο Χρήστος Ζορμπάς είχε στο ενεργητικό του πάνω από 50 ταινίες, συμμετείχε σε εκλεκτές συνεργασίες στον ελληνικό κινηματογράφο ενώ οι περισσότερες ταινίες του είχαν βραβευθεί.

Φιλμογραφία

  • Όταν χορέψουμε μαζί (2003)
  • Τα δελφινάκια του Αμβρακικού (1993) (καπετάν Μελέτης)
  • Δέσποινα (1990) (Θόδωρος)
  • Γρανίτα από χιόνι (1986) (Βαγγέλης)
  • Ο Γιάννης που έγινε Τζώννης (1986)
  • Παράξενη συνάντηση (1986)
  • Η κάθοδος των εννιά (1985)
  • Ο ρεπόρτερ (1982)
  • Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
  • Ο ήλιος του θανάτου (1978)
  • Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)
  • Οι βάσεις και η Βασούλα (1974) (Μεμάς)
  • Ευδοκία (1970) (νταβατζής)Ο μεγάλος ένοχος (1970) (Μεμάς Γαλιάτσος)
  • Η ζούγκλα των πόλεων (1970) (αφεντικό χαρτοπαικτικής λέσχης)
  • Ο Θανάσης η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα (1970)
  • Το κορίτσι του 17 (1969)
  • Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)
  • Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
  • Ανοιχτή επιστολή (1968)
  • Βυζαντινή ραψωδία (1968)
  • Νύχτα γάμου (1967)
  • Σιλουέτες (1967)
  • Συντρίμμια τα όνειρα μας (1967)
  • Κορόιδο γαμπρέ (1962) (Μηνάς Διαμαντόπουλος)
  • Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)

Δημοσίευση στα Social Media