ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεοχάρης Kατά προτεραιότητα ο εμβολιασμός των εργαζομένων στον τουρισμό

1 min read

Την απόφαση της κυβέρνησης για τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των εργαζομένων στον τουρισμό μόλις ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων ανακοίνωσε από τη Βουλή ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

του Γιώργου Λυκουρέντζου

Μιλώντας στη Βουλή ο Υπουργός τόνισε ότι η σχετική εισήγησή του έγινε δεκτή από τον Πρωθυπουργό και τους ειδικούς ωστόσο ο χρόνος έναρξης θα εξαρτηθεί από την ροή εισαγωγής εμβολίων στην χώρα.

«Ο εμβολιασμός των εργαζόμενων του τουρισμού είναι αποφασισμένος. Αφορά σε περίπου 280.000 άτομα και θα ξεκινήσει όταν ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των πιο ευάλωτων. Ο προγραμματισμός της ομάδας που σχεδιάζει τα εμβόλια μας έχει λάβει υπόψη. Από την πρώτη ημέρα της ολοκλήρωσης των πιο ευάλωτων θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός του τουρισμού. Σε κάθε περίπτωση έχουμε προβλέψει συχνότατα τεστ σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί αλλά ο εμβολιασμός θα είναι μια διαδικασία 3 εβδομάδων» είπε ο κ. Θεοχάρης  απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Υπουργός Τουρισμού ανέφερε  ότι κεντρικό μήνυμα για την προώθηση του τουρισμού είναι πως «όλη η χώρα είναι ασφαλής” απορρίπτοντας συνθήματα για covid free και non covid free νησιά. “Καλώ όλους του Δημάρχους να μην πέφτουν σε αυτή την παγίδα. Δεν είναι μακροπρόθεσμη τουριστική στρατηγική αυτή γιατί με λίγα κρούσματα μπορεί να αλλάξει η εικόνα» είπε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.