ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τέλος εποχής για την εφημερίδα «Πράσινη»: Το Σάββατο (13/6) το τελευταίο φύλλο

1 min read

Επειτα από 13 χρόνια κυκλοφορίας βάζει λουκέτο η αθλητική εφημερίδα που ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος θέλει πλήρη απεμπλοκή από τον Παναθηναϊκό

Επειτα από 13 χρόνια κυκλοφορίας, η αθλητική εφημερίδα «Πράσινη» βάζει λουκέτο. Το τελευταίο φύλλο του εντύπου αναμένεται να κρεμαστεί στα περίπτερα το πρωί του Σαββάτου (13/6) κάτι που αποτελεί ακόμη μια ένδειξη για ολική απεμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τα δρώμενα του Παναθηναϊκού. Πάντως, ήδη οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα ενημερώθηκαν πως δεν θα υπάρξουν απολύσεις και θα απορροφηθούν σε άλλα μέσα του ομίλου Γιαννακόπουλου.

Η «Πράσινη» που έκλεισε 13 χρόνια ζωής τον Μάρτιο του 2020, ήταν ένα αμιγώς «πράσινο» και Παναθηναϊκό έντυπο με πλήρη ενημέρωση για όλα τα τμήματα του συλλόγου, από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, μέχρι το βόλεϊ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΟ. «Η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών», όπως ήταν το μότο της όταν πρωτοκυκλοφόρησε στα περίπτερα στις 17 Μαρτίου του 2007, ήταν ένα δημιούργημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος μαζί με τον αείμνηστο δημοσιογράφο Ανδρέα Μπόμη και με τη συμβολή των Βαγγέλη Ζορμπά και Παναγιώτη Μπόμη, έβγαλαν στην αγορά ένα μαχητικό φύλλο που στήριξε δυναμικά στο ξεκίνημά της την Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση και μετέπειτα, μετά το περίφημο συλλαλητήριο στο Πεδίον του Αρεως, την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός που πέρασε στην εποχή της πολυμετοχικότητας.

Εκείνη την περίοδο στα περίπτερα κρέμονταν άλλα δύο «πράσινα» έντυπα, η ιστορική «Αθλητική Ηχώ» και το «Derby», τα οποία όμως έβαλαν «λουκέτο» τα επόμενα χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως η «Πράσινη» στα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας της είχε παρουσιάσει υψηλές πωλήσεις φτάνοντας ακόμη και στις 13-14 χιλιάδες φύλλα ημερησίως. Ηταν άλλωστε μια εποχή που ανθούσε ο αθλητικός Τύπος…

Φαίνεται όμως ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και με την οριστική αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που επιδιώκει πλήρη απεμπλοκή από το «τριφύλλι», αλλά και δεδομένων των ασφυκτικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί στα media ιδίως μετά την κρίση του κορονοϊού, κλείνει ο κύκλος μιας εφημερίδας που συντρόφευε τους φίλους του Παναθηναϊκού επί 13 χρόνια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.