ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου

1 min read

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι πιθανότητες να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο αυτές τις ημέρες με κάποιον από τα παλιά είναι πολλές και όχι τυχαίες. Κάποιος σας αναζητά για επανένωση υπό νέους όρους.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Πολλά τα θέματα που πρέπει άμεσα και μόνιμα να τακτοποιήσετε με τον άνθρωπό σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα κάνετε και δράσεις γύρω από συγκατοίκηση – γάμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι τυπικές συμπεριφορές αλλά και τα υπονοούμενα θα λάβουν τέλος. Αυτός που σας θέλει είναι έτοιμος να πάρει την πρωτοβουλία για να ξεκινήσετε μια ποιοτική σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Πολλές και ευχάριστες θα είναι οι καταστάσεις που θα σας παρουσιαστούν στον αισθηματικό τομέα. Εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι κλείστε άμεσα όλες τις εκκρεμότητές σας με το παρελθόν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μόνο καλά νέα θα έχετε να λαμβάνετε μέχρι και ο ήλιος να περάσει στη ζωδιακή σας ζώνη. Τα οικονομικά σας θα έχουν ανέλπιστη άνοδο, αλλά και η σταματημένη σας ερωτική ζωή θα αλλάξει μέσα από μια ουσιώδη γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Πολλές οι προτάσεις που θα σας έρθουν και από διαφορετικά άτομα. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να προτάξετε τη λογική και την εμπειρία σας. Οι σε σχέση αυτό το καλοκαίρι θα σκεφτούν τη συγκατοίκηση ή το γάμο.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Κάποιος από τον περίγυρό σας είναι άκρως ενθουσιασμένος με την ιδιαίτερη προσωπικότητά σας και μάλλον αυτές τις ημέρες θα σας πλησιάσει πολύ περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ολα αυτά που έχετε συζητήσει και αποφασίσει με το σύντροφό σας, από το δεύτερο μισό του Ιουνίου θα αρχίσουν να γίνονται πράξεις. Εσείς που ακόμη είστε αδέσμευτοι θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλα διλήμματα προσεχώς!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν σας ενδιαφέρει καθόλου να εμπλακείτε σε μια νέα σχέση. Είστε αποφασισμένοι να δώσετε παραπάνω χρόνο σε εργασία και κοινωνική ζωή. Εσείς που έχετε βρει το σύντροφό σας ίσως και να κάνετε ένα μικρό ταξίδι που θα σας ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αυτό το διάστημα είναι σημαντικό για τα επαγγελματικά σας. Σίγουρα με τη βοήθεια των σωστών ανθρώπων θα πάρετε και τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον σας. Νέοι έρωτες πλησιάζουν και για τους αδέσμευτους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε για να διορθώσετε τα επικοινωνιακά λάθη που έχουν συντελεστεί με τον αγαπημένο σας. Επίσης, εσείς που μένετε μακριά ο ένας από τον άλλον πιθανόν αυτές τις ημέρες να έχετε μια απροσδόκητη επίσκεψη!

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι ματιές και τα ερωτόλογα με κάποιον φίλο  σας έχουν προβληματίσει ευχάριστα. Μέσα στο δεύτερο 15νθήμερο του μήνα θα λάβετε και κάποια πρόσκληση για να βρεθείτε και εκτός των γνωστών σας κύκλων.

Δημοσίευση στα Social Media