ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
15 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου

1 min read

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Κριός      Η καριέρα σας αλλά και κοινωνικές υποχρεώσεις παράλληλα με τις ανάγκες της οικογένειάς σας σας πιέζουν για αλλαγές και για να ακούσετε τις βαθύτερες δικές σας επιθυμίες.

Ταύρος      Η διαμάχη ανάμεσα στον σύντροφο ή στον συνεργάτη σας ή προσωπικές σας συγκρούσεις με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας σας πιέζουν να αλλάξετε την οπτική σας στα πράγματα.

Δίδυμοι    Μία σκέψη, μία συζήτηση ή μία συνάντηση θα είναι η αφορμή για να ξυπνήσουν μνήμες και ανασφάλειες. Θα σας βοηθήσει αν εκφράσετε και αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος    Κάτι που αγαπάτε πολύ, ένα χόμπι, μία ασχολία σας ή ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο θα είναι η αρχή για να συνειδητοποιήσετε τι αξίζει πραγματικά. Η σχέση με τον σύντροφο ή μία συνεργασία θα περάσει κρίση.

Λέων   Ο Ερμής συναντά τον Πλούτωνα και σας προκαλεί προβληματισμό ή μελαγχολία σε σχέση με τις συνθήκες στο σπίτι, στην επαγγελματική στέγη και την οικογένειά σας. Προσέξτε έγγραφα και συμφωνίες στη δουλειά σας.

Παρθένος     Κατακλύζεστε από αρνητικές σκέψεις που εσείς οι ίδιοι προκαλείτε στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας συζητώντας με κάποιον που εμπιστεύεστε. Προσέξτε επαγγελματικές κινήσεις και προσπαθήστε να καταλάβετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός    Εχει έρθει πια η στιγμή να απελευθερωθείτε από σχέσεις και ανθρώπους που σας πηγαίνουν πίσω, ακόμα κι αν αυτό αφορά την οικογένειά σας ή αν επηρεάζει τις συνθήκες στο χώρο της δουλειάς σας. Εχετε την εμπειρία να δείτε ποιοι αξίζουν για εσάς.

Σκορπιός   Εχετε τη δύναμη να μεταμορφώσετε τον τρόπο και τις συνθήκες της ζωής σας, ακόμα και να αλλάξετε την οικονομική σας θέση και δύναμη. Προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε από φίλους.

Τοξότης     Συνειδητοποιείτε πως, για να πετύχετε τα μελλοντικά σας σχέδια με μια συντροφική σχέση ή μια συνεργασία, πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας, και κυρίως να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν οικονομικά αλλά και προσωπικά.

Αιγόκερως      Η σημαντική Σύνοδος Ερμή και Πλούτωνα συμβαίνει στο δικό σας ζώδιο για τρίτη και τελευταία φορά, δίνοντάς σας μία απίστευτη ώθηση και μια ενέργεια μεταμόρφωσης και ριζικών αλλαγών. Εμπιστευτείτε μόνο όσους γνωρίζετε πολύ καλά.

Υδροχόος    Οι διαπροσωπικές μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες περνάνε διά πυρός και σιδήρου, και θα πρέπει εσείς να κρίνετε ποιος αξίζει να μείνει ή να φύγει από τη ζωή σας.

Ιχθύες     Σημαντικοί φίλοι και ισχυρά πρόσωπα μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο, εάν τους αποδείξετε πως αξίζει να επενδύσουν σ’ εσάς. Συζητήστε για τα σχέδιά σας μόνο αν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.