ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
14 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επίθεση Του ΣΥΡΙΖΑ σε Θεοδωρικάκο  Δεν μπορείτε να προστατεύσετε ούτε το κοριτσάκι που έπεσε θύμα μαστροπείας;

1 min read

«Αλήθεια, με τι ακριβώς ασχολείστε κι εσείς και η ΕΛΑΣ» τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απευθυνόμενος προς τον αρμόδιο υπουργό

Επίθεση στον Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε το 12χρονο κορίτσι, το οποίο είχε πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.

«Ισχύει κ. Θεοδωρικάκο; Δεν μπορείτε να προστατεύσετε ούτε το κοριτσάκι που έπεσε θύμα βιασμού και για την υπόθεση του οποίου δεσμευτήκατε τόσο εσείς όσο και ο κ. Μητσοτάκης να ρίξετε άπλετο φως;» τονίζει ο κ. Σπίρτζης, απευθυνόμενος προς τον αρμόδιο υπουργό και προσθέτει:

«Ούτε να δείτε εσείς ή οι υπηρεσίες σας τις απειλές του αστυνομικού – μαστροπού της Ηλιούπολης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μπορείτε;».

«Αλήθεια, με τι ακριβώς ασχολείστε κι εσείς και η ΕΛΑΣ, αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε στοιχειωδώς υπεύθυνα στις υποθέσεις που συγκλόνισαν την έλληνική κοινωνία; Στοιχειωδώς ανθρώπινα. Στοιχειωδώς, ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη» καταλήγει στη δήλωσή του ο Χρήστος Σπίρτζης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.