Σα. Οκτ 24th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνελήφθη 58χρονος που είχε στήσει υπαίθρια αγορά ναρκωτικών στο Πανεπιστήμιο

1 min read

Ένα εγκαταλελειμμένο εκκλησάκι μέσα στο κτήμα της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Μαρούσι είχε μετατρέψει σε υπαίθρια αγορά πώλησης ναρκωτικώνένας 58χρονος, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου.

Δήλωνε άστεγος και στο εγκαταλελειμμένο εκκλησάκι στον αχανή εξωτερικό χώρο του Πανεπιστημίου, ο 58χρονος είχε τοποθετήσει τη ζυγαριά, την κάνναβη και ό,τι άλλο χρειαζόταν μετατρέποντας το κτίσμα σε «κατάστημα» απαγορευμένων ουσιών.

Πριν από λίγες ημέρες έφτασαν καταγγελίες στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου ότι το συγκεκριμένο άτομο διακινούσε ουσίες μέσα από τη σχολή, ενώ αρκετές φορές είχε πλησιάσει επικίνδυνα και φοιτητές που διαβιούσαν στους κοιτώνες της σχολής.

Στην επιχείρηση που ακολούθησε, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου εντόπισαν μέσα στο μισογκρεμισμένο εκκλησάκι πάνω από ένα κιλό κάνναβη, μια ζυγαριά ακρίβειας, 31 σακουλάκια που περιείχαν κάνναβη, έτοιμα προς πώληση, αλλά και δεκάδες πλαστικές συσκευασίες για να τοποθετεί τα ναρκωτικά.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του είναι σε βαθμό κακουργήματος και ο ανακριτής έδωσε εντολή να πάρει ο 58χρονος το δρόμο για τις φυλακές, καθώς η απόφαση του δικαστικού λειτουργού ήταν να προφυλακιστεί.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.