ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνεχίζεται κωμωδία περί των κυρώσεων που ΘΑ επιβληθούν στην Τουρκία

1 min read

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε ότι εάν συνεχίσει τις προκλήσεις η Τουρκία θα της επιβληθούν κυρώσεις και το είπε στο cnn, τονίζοντας ότι είναι ο μοναδικός τρόπος αντιμετωπίσεώς της. Βεβαίως ο επικεφαλής της Εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Μπορέλ, διευκρίνισε ότι οι κυρώσεις θα αφορούν πρόσωπα και εταιρείες και όχι το τουρκικό κράτος! Δηλαδή, τίποτε!

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς με τα όσα είπε επιβεβαίωσε ότι αυτά που λέγονται όλο αυτό το διάστημα των τουρκικών προκλήσεων κατά της Ελλάδας, ότι η ΕΕ δεν έχει την πρόθεση να υπερασπιστεί την Ελλάδα. Μιλώντας στον Alpha και αναφερόμενος στην κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων σε βάρος της Ελλάδας αλλά και τα μέτρα που μελετά η ΕΕ, είπε στην τηλεοπτική εκπομπή: 

«Κανένας δεν μπορεί να εκβιάσει ή να εκφοβίσει την ΕΕ με απειλές ή κραυγές. Ψάχνουμε έναν τρόπο να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στην Τουρκία. Αν στις 25 βρεθούμε σε μια τέτοια κατάσταση είναι λογικό να επιβληθούν κυρώσεις. Αυτή τη στιγμή όλο το πλέγμα των κυρώσεων είναι πάνω στο τραπέζι».

Πάμε τώρα λοιπόν για τέλη Σεπτεμβρίου, όπως δήλωσε και βλέπουμε… Και περιμένουμε κυρώσεις από τους “συμμάχους” μας, από τους οποίους άλλοι είναι ουδέτεροι και άλλοι ξεκάθαρα κρατούν μια φιλοτουρκική στάση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.