ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συναγερμός για πυροβολισμούς στο Πασαλιμάνι – Τουλάχιστον ένας τραυματίας (video)

1 min read

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ακτής Μουτσοπούλου 14 και υπάρχουν αναφορές για δύο τραυματίες, κατά πάσα πιθανότητα τουρκικής υπηκοότητας και ηλικίας γύρω στα 30-35, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Άλλες αναφορές, ωστόσο, κάνουν λόγο για μόνο έναν τραυματία, ενώ, σύμφωνα με το lawandorder.gr, οι άνδρες που δέχτηκαν επίθεση είναι αδέρφια, ηλικίας 28 και 30 ετών και, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής το ένα από τα δυο αδέρφια τράβηξε μαχαίρι.

symploki peiraias

Σύμφωνα, εξάλλου, με αυτόπτες μάρτυρες, αλλοδαπός άνδρας κατέβηκε από όχημα, έβγαλε ένα όπλο μέσα από μια χάρτινη σακούλα και πυροβόλησε εξ επαφής τέσσερις φορές τους δύο άνδρες, τραυματίζοντας τον έναν τους στο πόδι. Σημειώνεται πως το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών, αλλά και κατοίκων της περιοχής, ανάμεσά τους και παιδιά.

pasalimani pyrovolismoi
πηγή φωτό: koinoniki.gr

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη της αιματηρής επίθεσης, ο οποίος εξακολουθεί να διαφεύγει. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, με το ξεκαθάρισμα λογαριασμών να προβάλλει ως το επικρατέστερο.

  • Δείτε βίντεο από τον τόπο του εγκλήματος:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.