ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
14 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Super League 1, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 3-0: «Καταιγίδα» στο ΟΑΚΑ

1 min read

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε  η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική της Super League 1 ) – Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3′ με τον Κουρμπέλη-Κόκκινη κάρτα  στο 30′ για τον Κιβρακίδη του Ατρομήτου-Οι «πράσινοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 67′ με τον Σένκεφελντ -Ο Περέα διαμόρφωσε στο 76′ το 3-0 για το «τριφύλλι»

88′ Δυνατό σουτ του Μακέντα, από το σημείο του πέναλτι, απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι ο Μέγερι

80′ Τεράστια ευκαιρία από τον Κολοβό που σουτάρει ψηλά από πολύ καλή θέση

76′ ΓΚΟΛ για τον Παναθηναικό: Ο Μακέντα με τρομερή ντρίπλα πέρασε τον Γούτα, μπήκε από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλα και ο Περέα από κοντά έκανε το 3-0. 

67′ ΓΚΟΛ για τον Παναθηναικό: Εκτέλεση φάουλ του Ζαχίντ στο δεύτερο δοκάρι με τον Σένκεφελντ με ωραία κεφαλιά να νικάει τον Μέγιερι. 

60′ Ο Νάγκι επιχείρησε το σουτ από τα αριστερά αλλά ο Μέγιερι μπλόκαρε τη μπάλα. 

45′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Λήξη πρώτου ημιχρόνου

40′ Καλή ανάπτυξη από τον Παναθηναϊκό, σέντρα του Γιόχανσον στο δεύτερο δοκάρι με τον Χατζηγιοβάνη να κάνει την κεφαλιά ψαράκι και να στέλνει τη μπάλα λίγο έξω. 

30′ Μετά τη χρήση του VAR ο Κουμπαράκης αλλάζει την απόφαση του και δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κιβρακίδη και ο Ατρόμητος θα συνεχίσει με δέκα παίκτες το ματς. 

27′ Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε ένα δεύτερο γκολ με τον Μακέντα, μετά από υπέροχο τακουνάκι, μετά από πάσα από τα αριστερά. Ο διαιτητής όμως ζήτησε τη συμβουλή του VAR και ακύρωσε το γκολ για φάουλ στην αρχή της φάσης του Ινσούα στον Χαρίση. 

8′ Κι άλλη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, με τον Μακέντα να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά τον Μέγερι να σώζει τον Ατρόμητο!

3′ ΓΚΟΛ για τον Παναθηναικό: Ο αρχηγός των πράσινων επιχείρησε το σουτ η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Καχίλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στο γάμα της εστίας του Μέγιερι. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.