ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνεχίζουν να μπαίνουν λαθρομετανάστες από τον Έβρο: Συλλήψεις σε Καβάλα και Δράμα

1 min read

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ NEWSKAMATERO

Η κυβερνητική προπαγάνδα καλά κρατεί και θάβονται κυριολεκτικά οι ειδήσεις για συλλήψεις λαθρομεταναστών στην Εγνατία οδό, οι οποίοι βεβαίως έχουν μπει παράνομα στην Πατρίδα μας. 

Στο σημείο της διαδρομής μεταξύ Ξάνθης-Καβάλας, σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων από τα σύνορα, σε μπλόκο της Αστυνομίας, δουλέμποροι και 11 λαθρομετανάστες εγκατέλειψαν το όχημα και χάθηκαν σε μία απόμακρη δασώδη περιοχή. Καμία ανακοίνωση εάν συνελήφθησαν στην συνέχεια. Γεγονότα ανάλογα συμβαίνουν καθημερινά σε όλη την Βόρειο Ελλάδα, αφού όλοι αυτοί περνούν παράνομα τα σύνορα και έχουν σκοπό να χαθούν στα μεγάλα αστικά κέντρα Θεσσαλονίκης και Αθήνας. 

Άλλο περιστατικό είχαμε στην Εθνική οδό Ξάνθης-Δράμας όταν αλλοδαπός του κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών, όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε στο σήμα αστυνομικών να σταματήσει, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε δύο περιπολικά και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα! Στην συνέχεια όμως το αυτοκίνητό του ανατράπηκε και η αστυνομία διαπίστωσε ότι μετέφερε 9 λαθρομετανάστες.

Πριν μία εβδομάδα, πάλι στην περιοχή Δράμας, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη, συνελήφθη ένας ακόμη αλλοδαπός (με νόμιμα χαρτιά!) που μετέφερε 5 λαθρομετανάστες και αυτοί είναι όσοι συλλαμβάνονται. Πόσοι είναι αυτοί που περνούν άραγε; 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.