ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Stop Ερντογάν στη μεταγραφή Μασούρα – “Μπακασέτα x2” ζητάει ο Ολυμπιακός – Έκπληξη με Τάσο Δώνη

1 min read

Το… κραχ στις τουρκικές ομάδες και ο αντικαταστάτης του στο Λιμάνι. Τo sportdog.gr αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση του Έλληνα άσου και το σοβαρό ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ. Τα χρήματα που θέλουν οι Πειραιώτες για να τον παραχωρήσουν, η προετοιμασία για τον… διάδοχό του στο Λιμάνι και το σενάριο με τον Έλληνα εξτρέμ.

Ολυμπιακός: Με ηγέτη/σκόρερ/σταρ έναν Έλληνα, ο οποίος μάλιστα της κόστισε μόλις 3.000.000 αγορά από την Αλάνιασπορ πριν από ένα χρόνο, η Τράμπζονσπορ είναι έτοιμη να πάρει πρώτο της πρωτάθλημα μετά από την σεζόν 1984-85!

Πόσο πετυχημένο ήταν το deal Μπακασέτα, στην μοναδική ομάδα/κλάμπ ιστορικά που τα βάζει με τους μεγάλους της Κωνσταντινούπολης, αποδείχθηκε και το καλοκαίρι, όταν του πήγαν, για να έχει παρέα στην μακρινή Τραπεζούντα και τον Μανώλη Σιώπη. Επίσης αγορά (1.000.000 ευρώ),επίσης από την Αλάνιασπορ!

Και μόνο τυχαία δεν ήταν η πρόσφατη τοποθέτηση του Αχμέτ Αγκάογλου, του προέδρου της, πως θα αποκτηθεί και τρίτος Έλληνας, προφανώς για να κάνει… παρέα (με την σειρά του) στους Μπακασέτα/Σιώπη. Άλλωστε μια συνταγή που αποδεικνύεται πετυχημένη δεν την αλλάζεις…

Κάπως έτσι ,λοιπόν, τα γενικώς αναξιόπιστα τουρκικά ΜΜΕ πήραν σβάρνα τους ‘Ελληνες που θα μπορούσαν να πάνε στην Τράμπζονσπορ και στις θέσεις που θα ενισχυθεί τον Γενάρη. Δηλαδή του αριστερού μπακ αλλά και του ακραίου μεσοεπιθετικού…

Γράψανε για Κυριακόπουλο, γράψανε για Κούτρη, γράψανε για Πέλκα και τώρα για Μάσουρα.Προσεχώς, έχω την…αίσθηση/πληροφόρηση πως θα γράψουν και για Γιαννούλη (παρεμπιπτόντως και μέχρι το καλοκαίρι δεν το κουνάει από την Νόργουιτς).

Πάμε τώρα και στην πραγματική / ρεαλιστική ενημέρωση και όχι στις…αναπαραγωγές.

1. με την τουρκική οικονομία να κάνει κράχ είναι προ των θυρών να μπει πλαφόν και στις τουρκικές ομάδες,ποδοσφαίρου και μπάσκετ, όσον αφορά στα μεταγραφικά τους ψώνια τους επόμενους/προσεχείς μήνες! Υπάρχει η σχετική ενημέρωση/πληροφόρηση από την Κυβέρνηση Ερντογάν στις ομάδες και τις Ομοσπονδίες.

2. σύμφωνα ,λοιπόν, με την ποδοσφαιρική τουρκική πιάτσα agents, πιθανότατα θα επιτρέπεται στις ομάδες να κάνουν μόνο μια αγορά κι αυτή με ποσό που δεν θα υπερβαίνει τα 2 με 3.000.000 ευρώ (μπορεί το …ταβανι να τοποθετηθεί και πιο χαμηλά). Κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει, δηλαδή να υπάρχει όριο/κόφτης και στα ποσά των νέων συμβολαίων!

3. πάντα βεβαια θα υπάρχουν παραθυράκια, όπως αυτά των δανεικών με υποχρεωτικές οψιόν αγοράς σε 6 ή 12 μήνες…

4. στον Ολυμπιακό πρόταση από την Τράμπζονσπορ δεν έχει φτάσει/πάει. Ο ατζέντης του Μασούρα  πάντως φέρεται να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της πρωτοπόρου του τουρκικού πρωταθλήματος (με 12 βαθμούς διαφορά από Φενέρ,14 από Γαλατά και 16 από την Μπεσικτάς)..

5. όπως(ο ατζέντης) είναι ενήμερος ο τι τον Μασουρα κοιτάνε και ιταλικές, γερμανικές, ολλανδικές ομάδες! Αλλά και οτι στον Ολυμπιακό από τον Αύγουστο περιμένουν επίσημες προσφορές και έχουν προέτοιμαστεί ακόμη και για τον αντικάταστάτη του, αν ερχόταν τέτοια (με υπεραξία) που θα τους ικανοποιεί/ούσε ώστε να τον δώσουν…

6. ο Ολυμπιακός για να έμπαινε τώρα στον πειρασμό να πουλήσει τον Μασούρα στην Τράμπζονσπορ, η τελευταία θα έπρεπε να τον πληρώσει… Μπακασέτα Χ 2!! Δηλαδή η τιμή στο καρτελάκι του έχει μπροστά τον αριθμό 6…

7. ο τρίτος… Έλληνας της Τράμπζονσπορ, λοιπόν, δεν μπορεί να είναι ούτε ο Πέλκας, ούτε ο Μασούρας. Πιο πιθανό να είναι… αριστερός μπακ ή ο Tάσος Δώνης. Και στην μία και στην άλλη περίπτωση αρχικά με δανεισμό και καταβλητέο loan fee!

8. o  Τάσος Δώνης έχει όντως προταθεί στην Τράμπζονσπορ και εξετάζεται σοβαρα. Στο φετινό Σαμπιονά, που επέστρεψε, έχει 6 συμμετοχές με την Ρεμς και 200 αγωνιστικά λεπτά.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο Sportdog.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.