ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

29 Ιουλίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο Βόλο το πρώτο «αντάρτικο» κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού: Υγειονομικοί θα κινηθούν νομικά

1 min read

Πολλοί υγειονομικοί από το νοσοκομείο του Βόλου αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών, είναι η πρώτη κίνηση που θα γίνει στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες. 

Όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Ταχυδρόμος», νοσηλευτές, γιατροί αλλά και προσωπικών εργολάβων που απασχολείται στο νοσοκομείο της θεσσαλικής πόλης ετοιμάζουν μπαράζ προσφυγών μέσω δικηγορικού γραφείου των Αθηνών.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις υπουργών προ ημερών, ο εμβολιασμός όλων ντων υγειονομικών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα καταστεί υποχρεωτικός από την 1η Σεπτεμβρίου.

  • Το επόμενο διάστημα μάλιστα αναμένεται να βγει και η σχετική νομοθετική ρύθμιση που θα εξηγεί επακριβώς τις κυρώσεις στους ανεμβολίαστους.

Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 50 υγειονομικοί όλων των κατηγοριών δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν και θα είναι αυτοί που θα αποτελέσουν πιθανότατα την πρώτη καταγεγγραμμένη πανελλαδικά νομική κίνηση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

  • Σύμφωνα πάντα με την τοπική εφημερίδα οι ανεμβολίστοι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του Βόλου είναι πολύ περισσότεροι και περιλαμβάνουν γιατρούς από 23 ειδικότητες.

Η Διοίκηση του νοσοκομείου, εμφανώς «μουδιασμένη» από τις εξελίξεις, αναμένει την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα κυρίως από την 1η Σεπτεμβρίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.