Στο «σκαμνί» ο Ρέστης για έξι κακουργήματα

Newskamatero

Για σωρεία ατιμωτικών πράξεων παραπέμπεται να δικαστεί με τελεσίδικο βούλευμα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, ο φερόμενος– μέσω του Ταϊλανδού Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ – ως υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο Ρέστης είναι και εκείνο της ηθικής αυτουργίας σε ληστείαπου διαπράχθηκε σε βάρος στελέχους του Ομίλου του!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το υπ’αριθμ.1507/2018 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας ο γνωστός για τις ατέλειωτες περιπέτειές του με τη Δικαιοσύνη, θα καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για α) ηθική αυτουργίασε εκβίαση από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του επιχειρηματία Γιώργου Δασκαλάκη, β) ηθική αυτουργία σε βαριά σκοπούμενη σωματικήβλάβη εναντίον του ίδιου επιχειρηματία, γ) παραβίαση προσωπικώνδεδομένων κατ’ εξακολούθηση από κοινού με σκοπό βλάβη τρίτων, δ) ηθική αυτουργία σε ληστεία και απόπειρα εκβίασης σε βάρος του στελέχους του Ομίλου του Ιωάννη Δρίτσα, ε) ηθική αυτουργία και εκβίαση από κοινού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του πολιτικού μηχανικού Χαράλαμπου Στάικου, στ) ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης σε βάρος του δικηγόρου Αντώνη Βουγίδη.

Μαζί με τον Βίκτωρα Ρέστη παραπέμπονται να δικαστούν και άλλα τέσσερα ακόμη άτομα μεταξύ των οποίων και ένας πρώην αξιωματικός της Ασφάλειας.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από το νέο παραπεμπτικό βούλευμα ο Ρέστηςδικάζεται ταυτόχρονα σε δύο Τριμελή Εφετεία Κακουργημάτων για θαλασσοδάνεια που χορηγούσε η τράπεζα συμφερόντων του FBB και για το σκάνδαλο καταπάτησης με ψευδείς βεβαιώσεις περίπου 400 στρεμμάτων δασικής έκτασης στο Κορωπί.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα τίθεται το ερώτημα πως είναι δυνατόν να πωληθεί η ιστορική ομάδα του τριφυλλιού σε έναν άνθρωπο που κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή να βρεθεί στη φυλακή, αφού κάποια από τα αδικήματα που αντιμετωπίζει επισύρουν ακόμη και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Από την άλλη πλευρά κύκλοι του αθλητισμού εκτιμούν ότι ο υπόδικος εφοπλιστής καίγεται να αγοράσει την ΠΑΕ προκειμένου να χρησιμοποιήσει τους φιλάθλους της ομάδας ως «ασπίδα» για να μην καταλήξει στον Κορυδαλλό…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

ΚΕΑ: Εγκρίθηκε η πληρωμή Σεπτεμβρίου-Πόσα χρήματα θα λάβουν οι δικαιούχοι

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []) push ({}); Έπεσαν οι υπογραφές… για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης του Σεπτεμβρίου, το οποίο θα δοθεί σε 306.196 δικαιούχους. Σύμφωνα με την απόφαση της υπουργού Εργασίας κ. Εφης Αχτσιόγλου εγκρίνεται η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 68.948.019,75 €(εξήντα oκτώ εκατομμύρια εννιακόσιες σαράντα οκτώ χιλιάδες δέκα εννέα ευρώ και εβδομήντα […]