ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
14 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο «μικροσκόπιο» του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου μπαίνει η υπό όρους αποφυλάκιση του παιδόφιλου Σειρηγάκη

1 min read

Ο Νίκος Σειρηγάκης – καταδικασθείς σε 401 έτη κάθειρξης για ασέλγεια σε βάρος 36 παιδιών – βγήκε από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους μετά από 12,5 χρόνια εγκλεισμού.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, προκάλεσε η αποφυλάκιση υπό όρους του Νίκου Σειρηγάκη, ο οποίος καταδικάστηκε για ασέλγεια σε 36 ανήλικους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισίδωρος Ντογιάκος ζήτησε το βούλευμα της αποφυλάκισης από την εισαγγελία Ναυπλίου, προκειμένου να εξετάσει εάν είναι εμπεριστατωμένη η αιτιολογία του.

Σε περίπτωση που  διαπιστωθούν «κενά» στο σκεπτικό μπορεί να προχωρήσει σε αναίρεση του βουλεύματος.

Ο Νίκος Σειρηγάκης αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο απαγόρευσης παρουσίας στην Κρήτη, όπου διέπραξε τα εγκλήματα και με την υποχρέωση να διαμένει σε περιοχή της Αττικής που έχει οριστεί.

Ακόμα του επιβλήθηκε η απαγόρευση να συναναστρέφεται με ανηλίκους χωρίς παρουσία ή τη συναίνεση των εχόντων την επιμέλεια, ενώ υποχρεούται και σε συνεδρία με ψυχίατρο μία φορά το μήνα.

Ο Σειραγάκης υπέβαλε αίτημα αποφυλάκισης στο Συμβούλιο της Φυλακής Τρίπολης όπου εκρατείτο, το αίτημα εξετάστηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και έγινε δεκτό υπό τους παραπάνω όρους.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σειραγάκης είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στο σπίτι του τον Δεκέμβριο του 2011, για ασελγείς πράξεις εις βάρος τριών ανηλίκων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.