ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο μικροσκόπιο των ΗΠΑ η Folli Follie

1 min read

Μπορεί η ελληνική αγορά να βοά για κάποιες… επιλεκτικές σχέσεις μεταξύ της διοίκησης της Folli Follie δηλαδή της οικογένειας Κουτσολιούτσου με στελέχη της κυβέρνησης, ιδιαίτερα με αυτά της  Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σε βαθμό μάλιστα παρεξηγήσεως, κάνει κάποιους -όπως αναφέρεται και σε δημοσιεύματα- να μιλάνε για σκανδαλώδη στήριξη, ωστόσο, η Δικαιοσύνη, δεν πρόκειται να μείνει στην εικόνα, αλλά θα φτάσει στην ουσία του θέματος.

Εξάλλου, στο μικροσκόπιο των Αμερικανικών Αρχών, έχει μπει η Folli Follie και οι πρακτικές της, τις οποίες κατήγγειλε το Funt, που ήθελε να μπει στο μετοχικό κεφάλαιο.

Οι ξένοι επενδυτές, που έχουν χάσει τα λεφτά τους, αλλά και οι Έλληνες, ετοιμάζουν αγωγές κατά του μίστερ Folli Follie καθώς, δεν δέχονται τις πρόσφατες δικαιολογίες, ότι, για όλα φταίει ο Κινέζος ορκωτός λογιστής.

Οι Έλληνες μάλιστα επιχειρηματίες μειδιούν με τα μυθεύματα- δικαιολογίες της οικογένειας Κουτσολιούτσιου, λέγοντας ότι, τελικά, υπαίτιοι για το σκάνδαλο είναι ο Φου Μαν Τσου και ο Μπρους Λι!

Η τακτική του αποδιοπομπαίου τράγου, ειδικά,όταν μιλάει… κινέζικα, δεν φαίνεται να αποδίδει καρπούς καθώς οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν χάσει τα λεφτά τους, συνεχίζουν να θεωρούν πως οι ευθύνες βαραίνουν το ΔΣ της εταιρίας που έχει «βρώμικα» μυστικά και προσπαθεί να κοροϊδέψει τους πάντες.

Τις επόμενες ημέρες πάντως, θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση μετά την ολοκλήρωση της ανάγνωσης της απολογίας της διοίκησης της Folli Follie από την επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η οποία θα στείλει το φάκελο στον οικονομικό εισαγγελέα, κύριο Γιάννη Δραγάτση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.