ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

10 Δεκεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τα «ραντεβού» της 12χρονης – Σφίγγει ο κλοιός για 7 άτομα

1 min read

Οι αστυνομικοί του Προστασίας Ανηλίκων περιμένουν την επόμενη κατάθεση της 12χρονης για επιχειρήσουν να ταυτοποιήσουν και άλλα άτομα που είχαν βρεθεί με την ανήλικη.

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που ερευνούν την υπόθεση έχουν καταφέρει να προχωρήσουν σημαντικά στην εξακρίβωση των επαφών που είχε ο λογαριασμός της ανήλικης στο blindchat και να συνδυάσουν στοιχεία μεταξύ τους.

Κρίσιμη η επόμενη κατάθεση

Αυτό που θέλουν τώρα οι αστυνομικοί είναι να καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη των 6-7 ατόμων που είχαν προχωρήσει στο βιασμό της 12χρονης μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στα Σεπόλια ή στον οίκο ανοχής που την οδηγούσε ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν συλληφθεί και προφυλακιστεί τέσσερα άτομα με την κατηγορία του βιασμού της ανήλικης έναντι αμοιβής.

Πλέον, οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν στην επόμενη κατάθεση της 12χρονης, που αναμένεται να γίνει σύντομα, να τις επιδείξουν φωτογραφίες με τα άτομα που έχουν καταφέρει να εξακριβώσουν από τα ηλεκτρονικά ίχνη και τις οικονομικές συναλλαγές, ώστε να τους εξακριβώσει.

Παράλληλα, συνεχίζεται ο έλεγχος για τα πρόσωπα που είχαν επικοινωνία με το λογαριασμό της 12χρονης –τον οποίο διαχειριζόταν ο Μίχος- και προχώρησαν σε ανταλλαγή πορνογραφικού περιεχομένου με πληρωμή μέσω paysafe, προκειμένου να τηρηθεί η ανωνυμία τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.