Στις ΗΠΑ από σήμερα ο Πάνος Καμμένος! Όλο το πρόγραμμα της επισκέψεως…

Newskamatero

Ο Πάνος Καμμένος δεν μπορεί μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες απ’ ότι φαίνεται, αφού ή θα δίνει αναφορά στον κύριο Πάιατ για ό,τι κάνει ή θα πηγαίνει αυτοπροσώπως να ενημερώσει.

Έτσι σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ και θα εγκαινιάσει το Ελληνικό Περίπτερο στη διεθνή έκθεση αμυντικών συστημάτων «AUSA 2018» στην Ουάσινγκτον.

Οι συναντήσεις του ΥΠΕΘΑ θα συνεχιστούν και αύριο (αναφέρουμε σε τοπική ώρα): Στις 09:00 θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για θέματα Ευρώπης και Ευρασίας Wess Mitchell. Στις 13:00, θα συναντηθεί με τον Υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής James Mattis. Στις 16:00, θα συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ John Sullivan.

Τέλος, ο κ. Καμμένος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ και την έδρα της Lockheed Martin.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Οι χάρτες που όρισαν τη «γεωγραφική Μακεδονία»

γράφει ο Ιωάννης Μάζης  Ας εξετάσουμε πρωτίστως κάποιες επιχειρηματολογικές αφηγήσεις του δημοσίου διαλόγου σχετικά με το «συνετόν» του συμβιβασμού των Αθηνών εις μίαν ονομασία σύνθετη εμπεριέχουσα τον όρον «Μακεδονία». Η υπόθεση της ονομασίας των Σκοπίων είναι πρωτίστως και ουσιαστικώς κρίσιμη, για τους εξής λόγους: Πρώτον, ο όρος «Μακεδονία» per se αποτελεί […]