ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στην Γεωργία εκκλησιάζονται χωρίς να εκτίθενται σε υγειονομικούς κινδύνους – Όταν υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος… (Βίντεο)

1 min read

Φαίνεται πως στην πατρίδα του Στάλιν η Ορθοδοξία αντιμετωπίζεται με πολύ μεγαλύτερο σεβασμό από ότι στην Ελλάδα μας.

Έτσι, οι Ιεροί Ναοί έχουν μείνει μέχρι στιγμής ανοικτοί και τελούνται οι προβλεπόμενες ακολουθίες με συμμετοχή των πιστών και παράλληλη τήρηση όλων των απαιτούμενων υγειονομικών μέτρων.

Ειδικότερα, την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 (Ε΄ Κυριακή των Νηστειών) στην Τιφλίδα της Γεωργίας (Ιερός Ναός Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού), τελέστηκε κανονικά η πρωινή Θεία Λειτουργία.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το σχετικό βίντεο, είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υφίσταται ο παραμικρός κίνδυνος για την υγεία των συμμετεχόντων ευλαβών Χριστιανών. Το εκκλησίασμα βρίσκονταν στον περίβολο του Ναού, τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας. Στη συνέχεια ένας-ένας έμπαινε στον ιερό ναό προκειμένου να μεταλάβει και κατόπιν να λάβει το καθιερωμένο αντίδωρο.

Στη χώρα μας όμως οι Ναοί παραμείνουν κλειστοί για τους πιστούς. Για ποιον λόγο; Διότι αυτή είναι η βούληση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία επιμένει να αγνοεί ότι υπάρχει τρόπος να συνεχίσουν να λειτουργούν οι εκκλησίες χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των πολιτών.

Υ.Γ. Η Γεωργία τα πάει πολύ καλύτερα από την Ελλάδα στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Έχει μόλις 208 κρούσματα και 3 θανάτους, ενώ η αναλογία κρουσμάτων είναι 52 άτομα ανά εκατομμύριο πληθυσμού, ενώ στην Ελλάδα 181 άτομα ανά εκατομμύριο πληθυσμού!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.