ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στην αντεπίθεση οι «Ράδιο Αρβύλα»: Στον αέρα το πρώτο teaser της διαδικτυακής εκπομπής – Ποιο reality πρωταγωνιστεί (ΒΙΝΤΕΟ)

1 min read

Μετά την δημόσια αντιπαράθεση με τον ΣΚΑΪ, η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» περνά στην αντεπίθεση.

Το μπαράζ ανακοινώσεων της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» με τον ΣΚΑΪ, προκειμένου να ρίξει ο ένας το φταίξιμο στον άλλον, για την ρήξη στις σχέσεις τους. Ο ΣΚΑΪ υποστήριξε από το πρώτο λεπτό πως από την πλευρά του τήρησε όλες τις υποχρεώσεις που είχε απέναντι στην ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα», ενώ έκανε λόγο για παράλογες απαιτήσεις και προφάσεις που οδηγούσαν στην αναβολή της πρεμιέρας από την αρχή της σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» υποστήριξε πως έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια να βρουν έναν κοινό τόπο με τον ΣΚΑΪ, ενώ πρότειναν και συγκεκριμένες ημερομηνίες για την πρεμιέρα, τόσο τον Νοέμβριο, όσο όμως και μέσα στις γιορτές, χωρίς αποτέλεσμα.

Βίντεο: Το «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφει στο διαδίκτυο
Στο τελευταίο από τα πολλά μηνύματα – απάντηση στον ΣΚΑΪ, η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» σημείωνε πως δεν προτίθεται να συνεχίσει αυτή την αντιπαράθεση. Αντ’ αυτού προανήγγειλε νέα εκπομπή, η οποία και θα προβληθεί από το κανάλι της εκπομπής στο Youtube. Μια εκπομπή αποκλειστικά και μόνο για το GNTM… Και ιδού το πρώτο teaser της πρώτης διαδικτυακής εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.