ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στιγμές συγκίνησης στην Καρδίτσα για την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

1 min read

Με μια ανοιχτή αγκαλιά και γεμάτη υπερηφάνεια υποδέχθηκε η Καρδίτσα την διπλά χρυσή νικήτρια των ευρωπαϊκών αγώνων στίβου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η Καρδίτσα υποδέχθηκε την Αντιγόνη της καρδιάς μας… Το χρυσό κορίτσι πέτυχε στο Μόναχο το αδιανόητο! Με διαφορά τεσσάρων ημέρων η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πήρε δύο χρυσά μετάλλια στο βάδην και έστειλε στα ουράνια όλη την Ελλάδα.

«Πάνω στο βάθρο ήσασταν μαζί μου όλοι στον αγώνα, χαίρομαι που αυτοί οι κόποι μετά από τόσα χρόνια ανταμείβονται» σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Μην τα παράτας! αυτή είναι η στάση ζωής της Αντιγόνης. Της σπουδαίας αθλήτριας του βάδην που ξεκίνησε τον αθλητισμό στα 14 της χρόνια αρχικά από την κολύμβηση.

Και επέστρεψε από το Μόναχο στην Καρδίτσα με δυο χρυσά μετάλλια … στα 38 της χρόνια.  Δίπλα της και ο προπονητής της Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Και μετά τη μεγάλη γιορτή πήγε εκεί όπου ξεκίνησαν όλα στο τσιπουράδικο της «κυρά Γιώτας». Η μητέρα της μαγειρεύει και η Αντιγόνη με τις αδελφές της σερβίρουν…

«Είμαι πολύ χαρούμενη που γύρισα στο σπίτι μου, ο κόσμος με υποδέχτηκε με χαρά, συγκινηθήκαμε, κλάψαμε, ελπίζω να τα ζήσουμε και στο μέλλον» τόνισε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Όπως είχε πει η μητέρα της στο κεντρικό δελτίο του MEGA, η Αντιγόνη δεν το έβαλε κάτω ποτέ. Αντιμετώπισε ολομόναχη τις δυσκολίες και στη Γερμανία έβγαλε φτερά και πέταξε…

«Τα μόνα όρια που πρέπει να έχεις είναι τα όρια που πιστεύεις» έγραψε μετά την τεράστια επιτυχία της στο Instagram η χρυσή πρωταθλήτρια.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ανταμείφθηκε για το πάθος, το πείσμα, την υπομονή και την επιμονή της…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.