ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Η Τζούλια Αλεξανδράτου

1 min read

 «Με σταματούν στα αεροδρόμια, γιατί νομίζουν πως είμαι η Πάρις Χίλτον. Τι λέτε, της μοιάζω; Νομίζω πως είμαι ωραιότερη».

Το παραπάνω σχόλιο έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία συστήνεται πλέον ως Τζούλια Χαντ (από το πατρικό όνομα της μητέρας της), ανεβάζοντας στο Instagram τη συγκεκριμένη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μαγιό δίπλα σε μια πισίνα του ξενοδοχείου «Χίλτον».

Η αλήθεια είναι ότι μια φορά κι έναν καιρό η Τζούλια ήταν όντως ωραιότερη από την Πάρις. Τα μάγουλά της ήταν ροδαλά, το σώμα της καλλίγραμμο και οι καμπύλες της ζηλευτές. Δυστυχώς, αυτή η εικόνα έχει πλέον αλλάξει ριζικά και όσο περνάει ο καιρός αλλάζει ακόμη περισσότερο. Η Τζούλια θυμίζει τώρα πια ελάχιστα εκείνο το αγγελικό πλάσμα που ξεκίνησε από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 με όνειρα και φιλοδοξίες ν’ αγγίξει τον έναστρο ουρανό της showbiz. Ηθελε να γίνει ντίβα, αλλά δεν είχε υπομονή. Βιαζόταν. Με συνέπεια να κάνει σπασμωδικές κινήσεις που της πρόσφεραν εφήμερη δόξα.

Η Τζούλια έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της κι αυτό καθρεφτίζεται τώρα πια στο βλέμμα της. Αντί όμως τα παθήματα να της γίνουν μαθήματα και ν’ αρχίσει επιτέλους να προσέχει και ν’ αγαπά τον εαυτό της, συνεχίζει να κάνει λάθη. Οι φωτογραφίες με μαγιό που ποστάρει καθημερινά στα social media δείχνουν ξεκάθαρα την πραγματικότητα: είναι πιο αδύνατη από ποτέ, έχει μείνει σχεδόν η σκιά του παλιού καλού εαυτού της!

Οχι, Τζούλια Αλεξανδράτου, Χαντ ή όπως αλλιώς θέλεις να σε λένε, αυτές οι εικόνες δεν θεωρούνται (ούτε πρέπει να θεωρούνται!) πρότυπο ομορφιάς και υγείας για τα νέα κορίτσια που σε ακολουθούν στο Instagram. Αυτές οι εικόνες πρέπει να θεωρούνται παράδειγμα προς αποφυγή. Γι’ αυτό δέξου από εμάς μια συμβουλή: Βάλε μυαλό και πάρε και κανένα κιλό.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.