ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στα χνάρια του Twitter και η Meta Έρχονται απολύσεις σε Facebook και Instagram

1 min read

Στα «χνάρια» του Ίλον Μασκ και ο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Σύμφωνα με τους New York Times, η μητρική εταιρία Meta ετοιμάζει μαζικές απολύσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το σχέδιο απολύσεων της Meta ίσως είναι αυτό με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στον κλάδο της τεχνολογίας. Όπως εξηγεί, η πανδημία οδήγησε σε αύξηση των εσόδων, αλλά και του προσωπικού των επιχειρήσεων του συγκεκριμένου τομέα.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίασης των απογοητευτικών αποτελεσμάτων χρήσης τριμήνου, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είπε ότι το προσωπικό δεν θα αυξηθεί πριν από τα τέλη του 2023. Αντιθέτως, αναμένεται να μειωθεί ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το σχέδιο απολύσεων αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη. Θα είναι το πρώτο στην ιστορία του γίγαντα των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης και θα αφορά «πολλές χιλιάδες» εργαζόμενους.

Ο Ίλον Μασκ ακυρώνει απολύσεις και ψεύτικους λογαριασμούς

Tην ίδια στιγμή, ο νέος ισχυρός άνδρας του Τwitter συνεχίζει να προκαλεί χάος με τις πρωτοβουλίες αφού ακύρωσε ορισμένες απολύσεις που ανακοίνωσε.

Η εταιρεία πλέον προσεγγίζει δεκάδες υπαλλήλους που έχασαν τη δουλειά τους και τους ζητά να επιστρέψουν. Μερικοί από αυτούς που καλούνται να επιστρέψουν απολύθηκαν κατά λάθος. Άλλοι αφέθηκαν να φύγουν προτού η διοίκηση συνειδητοποιήσει ότι η δουλειά και η εμπειρία τους μπορεί να είναι απαραίτητες για τη δημιουργία των νέων χαρακτηριστικών που οραματίζεται ο Μασκ, ανέφερε το δημοσίευμα επικαλούμενο άτομα που γνωρίζουν τις κινήσεις.

Παράλληλα, η ανακοίνωση του Μασκ περί μηνιαίας πληρωμής για το «Twitter blue» πυροδότησε το… τρολάρισμα των χρηστών της πλατφόρμας, οι οποίοι αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομά τους και να το αντικαταστήσουν με αυτό του… Έλον Μασκ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.