ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σούσουρο στα Τρίκαλα: ΕΔΕ για το άγριο σεξ στο Νοσοκομείο Τρικάλων – Από τις φωνές νόμιζαν πως απέδρασε κρατούμενος ασθενής

1 min read

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διετάχθη στο Νοσοκομείο Τρικάλων από τον διοικητή Κώστα Γρηγορίου, για τις ερωτικές περιπτύξεις του προσωπικού εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος, οι οποίες προκάλεσαν την παρέμβαση των Αστυνομικών Αρχών.

Η σχετική είδηση αναδείχθηκε στο ράδιο Ζυγός το πρωί της Τρίτης, όπου ζευγάρι του ιατρικού προσωπικού φέρεται να έχει ερωτική συνεύρεση στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα οι φωνές τους να ακούγονται σε όλο το νοσηλευτικό ίδρυμα, …τρομάζοντας ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου που άκουσαν τα …ουρλιαχτά τους, κάλεσαν την αστυνομία, καθώς σε διπλανό δωμάτιο του χώρου που τελέστηκε το …μυστήριο, νοσηλεύονται κρατούμενοι των Φυλακών Τρικάλων.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο χώρο, έπιασαν το ζευγαράκι τη στιγμή της ερωτικής πράξης. Οι πληροφορίες του ράδιο Ζυγός έκαναν λόγο πως πρόκειται για έναν νοσηλευτή και μια ειδικευόμενη Ιατρό.

Πηγή: Trikalaview.gr

Δημοσίευση στα Social Media