ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκάρει η σαπίλα που μας περιβάλλει! Mισθός Ήρωα πιλότου 2.000 ευρώ, μισθός Survivor 20.000 ευρώ

1 min read

Εχθές ο Γιώργος Λιανός διηγήθηκε στους παίκτες του Survivor την ιστορία μιας γιαγιάς 78 ετών, που πήγε στο γιατρό με υψηλή πίεση, από την στενοχώρια της, επειδή η… μπλε ομάδα χάνει στα αγωνίσματα και δεν τρώνε… Μεγάλος καημός. Δεν φταίει η γιαγιά. Η γιαγιά απλά ανοίγει την τηλεόραση και βλέπει το «δράμα» των παικτών του σόου, που της πουλάνε. Και το πιστεύει.

Και το κανάλι το πουλάει καλά. Ο Χρήστος Δάντης από την άλλη είπε στις κάμερες να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να αποδειχτεί ότι η κοπελιά του δεν πήρε τηλέφωνο από το… τηλέφωνο που της καταλογίζουν ότι βρήκε στη ζούγκλα. Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για το Survivor… Κακούργημα. Την ίδια ώρα, ήταν η κηδεία του παλικαριού που χάθηκε. Του πιλότου της πολεμικής αεροπορίας. Ένας ακόμη απ’ αυτούς που παίζουν τη ζωή τους, κάθε μέρα, κορώνα-γράμματα… Ένας ακόμη απ’ αυτούς που χάνουν την ζωή τους για την Πατρίδα. Παιδιά που κάθε μέρα ζουν τον πόλεμο του Αιγαίου. Για δυο χιλιάρικα το μήνα…

Τόσα κοστολογεί το Ελληνικό Κράτος τους φρουρούς του Αιγαίου! Γι’ αυτό το παιδί και τον συνάδελφό του, που επίσης «χάθηκε», δεν θα στηθούν εκπομπές. Δεν θα γίνουν αναλύσεις… Δεν θα πάνε κάμερες στα αεροδρόμια. Δεν θα διηγηθεί κανείς παρουσιαστής σε κανένα ακροατήριο το δράμα τους… Για λίγο θα ασχοληθούμε με τους χαροκαμένους γονείς, με τα αδέλφια και τα παιδιά τους και μετά σιωπή. Ο καθένας στη μοίρα του.

Η Ελληνική κοινωνία ασχολείται με το δράμα των παικτών του σόου. Που παίρνουν 20.000 ευρώ το μήνα… Για να κλαίμε που δεν τρώνε… Για να κάνουμε μπανιστήρι στην καλύβα… Για να ασχολείται και η γιαγιά… Για να ξεχνάει τη δική της πείνα… Μια χαρά. Απλά κάνε τη σύγκριση: Μισθός (Ήρωα) πιλότου 2.000 ευρώ. Μισθός Survivor 20.000 ευρώ. Εσύ (τους) τα δίνεις. Κάνοντας στο μυαλό σου ήρωα τον… Μπάρτζη που πεινάει.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.